Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
- - - - -

Hity 2011 Round SoundKolejna, już 3 paczka mojego autorstwa


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
21 odpowiedzi w tym temacie

#21 Keryio

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Czarnobyl
Offline

Napisano 01.02.2012 14:12

U mnie wszystko ładnie śmiga, głównie chodziło mi o pluga bo nutki miałem gotowe tylko serwer nei chciał mi odtwarzać ich w .mp3, pozmieniałem tylko nazwy na 2011_1 itp i serwer muzykę odtwarza leci +
  • +
  • -
  • 0

#22 Neo Master

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:33
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:zielona góra
Offline

Napisano 24.08.2012 06:19

Po wgraniu na serwer nie ściąga się żadna muzyka i nie ma żadnej muzyki na serwerze.. Dlaczego?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika</p>




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych