Tabelka Serwerów Online - Nowy Wygląd v.2
Almer
12.08.2011
mam pytanie wgrałem to co Zapalka podał i nie wiem dlaczego nie pokazuje mi graczy i mapy forum na który to robiłem to moje forum testowe almer-testy.cba.pl prosił bym o pomoc
Dodano 12 sierpień 2011 - 06:02:
znalazłem problem
już nie trzeba pomagać to była wina cba.pl
Dodano 12 sierpień 2011 - 06:06:
mam jeszcze jedno pytanie jak zrobić aby ta tabelka była bliżej ogłoszeń bo jest taka przerwa link do forum na którym się to dzieje to LINK
Dodano 12 sierpień 2011 - 06:02:
znalazłem problem

Dodano 12 sierpień 2011 - 06:06:
mam jeszcze jedno pytanie jak zrobić aby ta tabelka była bliżej ogłoszeń bo jest taka przerwa link do forum na którym się to dzieje to LINK
mauron4
12.08.2011
Jakie było dokładnie rozwiązanie?znalazłem problem już nie trzeba pomagać to była wina cba.pl
Prizmo*
19.09.2011
Moglbys opisac jak dodac serwer Glosowy do tej tabelki? Chodzi mi o TS 3 Mumble i Vt

Mada
08.10.2011
Mam pytanie .
Jak to wogóle. zainstalować ? ... bo powgrywałem i tylko haczyk zielony widać .. dajcie dokładną instalacje co i jak proszę was ..
Jak to wogóle. zainstalować ? ... bo powgrywałem i tylko haczyk zielony widać .. dajcie dokładną instalacje co i jak proszę was ..
Jus1ySia
22.10.2011
Witam, mam pytanie.
Chciała bym wiedzieć jak wyciąć np skrypt slotów i zrobić tak bym mogła go dodać do mojej tabelki HTML ? Chodzi o to bym mogła do swojej tabeli dodać status slotów, serwera itp
Chciała bym wiedzieć jak wyciąć np skrypt slotów i zrobić tak bym mogła go dodać do mojej tabelki HTML ? Chodzi o to bym mogła do swojej tabeli dodać status slotów, serwera itp
Zapalka
28.12.2011
Ten temat nie służy do poszukiwania modyfikacji. Załóż nowy w odpowiednim dziale.
A co do tej tabeli, to także napisałeś w złym temacie. Ta tabela nie jest z tego tematu, także załóż nowy temat lub pisz w temacie, w którym znajduje się własnie ta tabela.
A co do tej tabeli, to także napisałeś w złym temacie. Ta tabela nie jest z tego tematu, także załóż nowy temat lub pisz w temacie, w którym znajduje się własnie ta tabela.
adrian100200
28.12.2011
aha przepraszam a dlaczego ja mam to na calo stronie jak na SS jak to zimnic i dlaczego nie mogę wejść nigdzie w użytkownik i tp proszę pomoc
Jednorozus
08.01.2012
Wgraj to do folderu public_html, oczywiście folder wraz z zawartościągdzie wgrać pliki te jaki to czego
tromba
19.01.2012
sory za Odkopanie i za moje lamienie ale Jak to wgrac plis o dokladna istrukcje .. Np. jaki plik do czego
Poczatkujacy jestem wiec wiecie bedzie +

Intex
27.01.2012
Hmm mam serwer 19 slotów gra np: 7 graczy i na ww mam:
Aktualnie na naszych 1 serwerach gra 7 graczy, i jest 19 wolnych slot�w.
Skoro 19 to max a gra 7 to powinno być że 12 slotów jest wolnych ..
Aktualnie na naszych 1 serwerach gra 7 graczy, i jest 19 wolnych slot�w.
Skoro 19 to max a gra 7 to powinno być że 12 slotów jest wolnych ..