Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

hlds_*** ataki i nie działające hlshield


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lost

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 19.04.2011 18:30

ERROR: ld.so: object './hlshield.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored.
ERROR: ld.so: object './hlshield.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored.
ERROR: ld.so: object './hlshield.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored.
ERROR: ld.so: object './hlshield.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored.


Nie chodzi mi hlshield a mój serwer jest atakowany, proszę o pomoc zrobiłem wszystko jak w Waszej instrukcji.
  • +
  • -
  • 0

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 19.04.2011 18:45

Hlshield chodzi :-) Dodaj do parametrów startowych -autoupdate (i usuń ew. wpis -beta), niech serwer zaktualizuje się do wersji 4883 ( ew. download: http://portek.net.pl.../engine4883.rar ) i zainstaluj to: [Release] CS 1.5 Anti "cmd dlfile" Plugin V1.4 [Open Source] - AlliedModders
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 Lost

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 19.04.2011 19:59

To drugie nie działa, testowałem 2 dni temu. Jeśli wpiszę -autoupdate to czy tylko ten silnik sie zainstaluje? Bo ręcznie wgrałem to serwer się nawet nie chciał włączyc.
  • +
  • -
  • 0

#4 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 19.04.2011 20:11

To drugie nie działa, testowałem 2 dni temu. Jeśli wpiszę -autoupdate to czy tylko ten silnik sie zainstaluje? Bo ręcznie wgrałem to serwer się nawet nie chciał włączyc.

Powinien, ale hlds ma to do siebie że chodzi własnymi ścieżkami. To 2. czyli co? Jeśli mowa o tym module to wymaga on silnika w wersji starszej aniżeli 5006 (a starszy to właśnie 4883), w przeciwnym razie rzeczywiście nie działa.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#5 Lost

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:80
  • GG:
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 20.04.2011 05:45

Mam 4617
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych