Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Przerobienie kodu VIP


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 30stm

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Polaska]
Offline

Napisano 17.04.2011 11:37

Witajcie mam problem chodzi mianowicie o to że mam plugin VIP ( plik w załączniku)

Covery :
/////// VIP \\\\\\\\\
bullet_damage 0 - ile obrażeń się zadało
amx_vip_hp 0 - hp za killa
amx_vip_hp_hs 0 - hp za HS
amx_vip_max_hp 100 - ile vip ma miec max hp
money_per_damage 3 - bonus za obrażenia
money_kill_bonus 500 - bonus za killa
money_hs_bonus 200 - bonus $$ za HS
menu_active 0 - czy menu ma być aktywne
awp_active 0 - jeżeli ustawimy na 0 każdy może mieć awp

konkretnie chodzi o to awp_active 0
jest na 0 jednakże nie można podnosić awp ..
jeżeli ktoś wie jak to usunąć z sma to bardzo proszę o pomoc

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 17.04.2011 11:50

Zobacz załącznik. Skompiluj

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#3 30stm

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Polaska]
Offline

Napisano 17.04.2011 12:04

ehh lipa nie nie działa .. to co dałeś to wgrałem i w ogóle nie ma opcji vipa
:( proszę pomoc

Użytkownik 30stm edytował ten post 17.04.2011 14:41

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych