Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 16.04.2011 16:25
Mod ma się zwać Horror "Piątek 13"
Zasada działania podobna do znanego z Counter Strike Source: Zombie Escape.
CT ucieka przez TT walcząc o przeżycie.
Wszystko w klimacie Stylowego Horroru.
Słucham waszych opinia na temat pomysłu.
Ogłaszam również ze poszukuje osób chętnych do współpracy / pomocy przy tworzeniu tego moda.
Napisano 16.04.2011 17:01
Napisano 16.04.2011 17:31

Napisano 16.04.2011 17:56
2. co ty potrafisz ? czy oczekujesz ze ktos ci to zrobi a ty nic do pracy nie wniesiesz
3. potrzebujesz ludzi od map / modeli bo bedzie potrzeba duzo modeli
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 16.04.2011 21:39
1 . nie zapowiada sie
2. co ty potrafisz ? czy oczekujesz ze ktos ci to zrobi a ty nic do pracy nie wniesiesz
Tak jak kolega wyżej : )
Ale jak cos mogę pomóc JEDYNIE pomóc a nie robic all.
Zapowiedz fajna
Napisano 16.04.2011 23:07
Jeżeli cos potrafisz albo wiecej może zgłoszę się do tego projektu.
Napisano 17.04.2011 00:54
1 . nie zapowiada sie
Tak jak kolega wyżej : )
Ale jak cos mogę pomóc JEDYNIE pomóc a nie robic all.
Zapowiedz fajna
@Topic.
Po co kolejny Zombie Mod czy jakieś inne g****?
Po Twoich postach, reputacji i niby wieku "20" lat, wnioskuję, że szukasz:
Łosia, Wafla, Głupka, Debila, Cymbała (Niepotrzebne skreśl) który odwali za Ciebie całą robotę a Ty się podpiszesz, że "Zrobiliście" tego moda.
Użytkownik DarkGL edytował ten post 17.04.2011 10:52
niepotrzebne wywalilem
Napisano 17.04.2011 01:34
Prosiłem was głownie o ocenę idei pomysłu nie krytykę mnie i moich umiejętności.
Wiec jeśli ktoś nie chce pomagać, to niech nie pisze ze chce by ktoś odwalił za mnie wszystko skoro tego nie wie.
Wystarczyło czytać uważnie bo pisze " chętnych współpracy / pomocy" nie bez przyczyny wymieniłem współprace.
Ze znajomy zajmiemy się częścią pluginów i funkcjami dla modu.
Najbardziej potrzeba nam osoby która wykona modele oraz mapy, a ich faktycznie potrzeba dozo.
Mod rożni się dużo od CSO:NST nie ma możliwości zarażenia czy broni na długi dystans, większość z nich będzie bliskiego kontaktu opierając się na zasadach działania noża
Na chwile obecna mogę przestawić główny zarys projektu.
Jest to wstępny zarys pewne rzeczy w nim mogą ulec zmianie, jednak na pewno będę się trzymał głównego kontekstu survivalu z dobrym horrorem
Projekt Horror MOD "Piatek13"
Ogólny opis:
Mod ma polegać na tym ze gracze znajdujący się w drużynie CT musieli przejść mapę (mroczna trasę z horroru) przezywając ją.
W tym samym czasie TT będący postaciami z horrorów maja uniemożliwić CT przejście mapy/przeżycie jej. Połączenie survival z kombinacja dodatkowych umiejętności, trudnymi do przejścia elementami mapy. Do tego wszystkiego exp za który w CT można wykupić ekwipunek taki jak apteczki czy inne uzbrojenie, a TT odpowiednie dla kasy umiejętności.
Działanie TT:
TT są postaciami z zwiększona ilością hp i def, poruszający się nieco szybciej niż CT, posiadającymi rożne zdolności [w zależności od klasy] np: wysoki skok/niewidzialność/dużo szybsze poruszanie się/ możliwość cichego biegu/ czy zwiększonych obrażeń.
Wyposażeni w bronie [np: piły spalinowe/szpony z nożami/hakami zamiast rak/itp] ich oryginalnych horrorowych postaci. Ścigają uciekających CT polując na nich niczym łowca na zwierzynę podkładając / bądź wykorzystując umieszczone na mapie pułapki, czy walcząc w bezpośrednim starciu
Działanie CT:
CT są zwykłymi ludźmi z minimalnie zwiększona ilością hp, prędkość poruszania standardowa lecz ich uderzenia spowalniają TT.
Wyposażeni w ubogi ekwipunek [np: siekiera/nóż kuchenny/tasak/nożyczki/deska z gwoździami/pile spalinowa/czy pistolet na kolki/oraz granaty ze zmienionymi funkcjami(spowalniający flesz czy podpalający he)]
Rozgrywka:
Rozgrywka toczona jest na rudny na każda z map przypada 13 rund w każdej z nich losowani są TT [z zależnością CT 4:1 TT]
Co 3 razy na mapę w losowych rundach losowany jest CT który zyskuje pozycje zdrajcy pomagającemu TT w zabiciu CT w taki sposób by nie poznali ze to on.
TT mogą podkładać w rożnych miejscach pułapki na CT, Ci musza ja rozbroić [np: mina która można rozbroić jedynie przy użyciu broni nożyczki] bądź ominąć ja trudniejsza do przejścia droga by podążać dalej.
Użytkownik @ocb edytował ten post 17.04.2011 01:44
Napisano 17.04.2011 10:54

moge pomoc z pluginami
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 17.04.2011 11:21
Szukam osób od modeli i map.
Napisano 17.04.2011 11:55

Napisano 17.04.2011 12:14
Napisano 17.04.2011 12:44
Projekt jest zupełnie czymś innym i pozostanie innym
Fakt pomysł powstał ponad rok jednak jego plany zostały zawieszone, w chwili obecnej jestem w trakcie tworzenia całego zarysu gry.
I mogę was zapewnić ze będzie to inny rodzaj gry niż ZB, gdyż sam osobiście za nim nie przepadam i nie mam mowy by projekt był jego następna wersji.
Proszę o powstrzymanie się od głupich komentarzy typu, kolejny zb mod czy nie wierze w projekt - jeśli nie wierzysz twoja sprawa jeśli ktoś wierzy zapraszam do rozmowy.
Napisano 17.04.2011 15:44

Napisano 17.05.2011 15:09

Co do pomysłów NIE ! Już wystarczająco mamy dużo modów "zombie"
Napisano 19.07.2012 12:52
![:]](https://amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
Nowa wersja Tower Defense 0.2 Alpha | Inne Mody -> Nowości
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Inny
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych