Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Zm RS nie dzialaRS nie dziala


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Doggy

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Seba
  • Lokalizacja:Szczawnica
Offline

Napisano 15.04.2011 20:03

witam
wgralem na serwer rs.
nie wyskoczyly mi zadne bledy
korzystalem z tego pluginu
Alternative End Round Sounds - AMXX.pl: Support AMX Mod X

16 utworow w formacie MPEG (czy to jest mp3)?

w kazdym badz razie dopisalem wszystko a nadal mi idzie muzyka z resident evil, co robic?:(
pozdrawiam

w amx.cfg dopisalem:

ers_enabled <1> //czy plugin ma działać 0 - wyłączony / 1 - właczony, oryginalnie 1
ers_player_toggle <0> //komenda "/roundsound" (dzięki tej komendzie każdy gracz będzie mógł wyłączyć i włączyć sobie muzykę na koniec rundy) 0 - wyłączona / 1 - właczona, oryginalnie 1
erc_time_ads <0> // czas w sekundach co ile ma wyświetlać w czacie informacje o "/roundsound" 0 - wyłączony, oryginalnie 120


w roundsound.ini wpisalem:

; CT Sounds
"sound/misc/RSZMfK/m1.mp3" "CT"
"sound/misc/RSZMfK/m2.mp3" "CT"
"sound/misc/RSZMfK/m3.mp3" "CT"
"sound/misc/RSZMfK/m4.mp3" "CT"
"sound/misc/RSZMfK/m5.mp3" "CT"
"sound/misc/RSZMfK/m6.mp3" "CT"
"sound/misc/RSZMfK/m7.mp3" "CT"
"sound/misc/RSZMfK/m8.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/misc/RSZMfK/m9.mp3" "T"
"sound/misc/RSZMfK/m10.mp3" "T"
"sound/misc/RSZMfK/m11.mp3" "T"
"sound/misc/RSZMfK/m12.mp3" "T"
"sound/misc/RSZMfK/m13.mp3" "T"
"sound/misc/RSZMfK/m14.mp3" "T"
"sound/misc/RSZMfK/m15.mp3" "T"
"sound/misc/RSZMfK/m16.mp3" "T"


Użytkownik Doggy edytował ten post 15.04.2011 20:04

  • +
  • -
  • 0

#2 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 16.04.2011 08:19

Mógłbyś podać jeszcze plugins.ini i sprawdź czy dopisałeś nazwe pluginu do plugins.ini, a jeśli tytuły są tak jak mówisz jak wcześniej z Residenta to musisz nową scieżke podać do której ponownie wrzucisz dźwięki :D
  • +
  • -
  • 0

#3 Doggy

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Seba
  • Lokalizacja:Szczawnica
Offline

Napisano 16.04.2011 17:56

zrobilem, gdzies zgubilem po drodze plik z pluginu
pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych