Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Admin Check
Temat rozp.
Gość
, 15.03.2008 21:23
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24.04.2009 23:30
Z takimi pytaniami to do działu Scripting!
Tutaj masz taki przerobiony plugin:
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=12081
Wystarczy że wpiszesz swój tekst i skompilujesz plugin.
Tutaj masz taki przerobiony plugin:
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=12081
Wystarczy że wpiszesz swój tekst i skompilujesz plugin.
Napisano 03.06.2009 02:28
Nie wiem czy to odpowiedni dzial bo plugin niby podobny aczkolwiek delikatnie przerobiony.
Denerwowalo mnie nieraz, gdy gracze od razu po wejsciu na serwer sprawdzali czy jest admin. Nie robili tego bynajmniej w celu checi rozmowy czy tez w celu upewnienia sie, ze na tym serwerze sa bezpieczni.
Gracze celowo wpisywali komende /admins by upewnic sie, ze spokojnie moga wlaczyc czity.
Ten plugin odrobine im to utrudnia gdyz po wpisaniu komendy /admins lub kombinacji "jest admin" wyswietla standardowa odpowiedz "Admini sa wszedzie - wlasnie jeden cie obserwuje" a po wpisaniu cziter /cheater lub wyswietla sie informacja gdzie mozna zglosic swoje zazalenie.
Denerwowalo mnie nieraz, gdy gracze od razu po wejsciu na serwer sprawdzali czy jest admin. Nie robili tego bynajmniej w celu checi rozmowy czy tez w celu upewnienia sie, ze na tym serwerze sa bezpieczni.
Gracze celowo wpisywali komende /admins by upewnic sie, ze spokojnie moga wlaczyc czity.
Ten plugin odrobine im to utrudnia gdyz po wpisaniu komendy /admins lub kombinacji "jest admin" wyswietla standardowa odpowiedz "Admini sa wszedzie - wlasnie jeden cie obserwuje" a po wpisaniu cziter /cheater lub wyswietla sie informacja gdzie mozna zglosic swoje zazalenie.
Załączone pliki
Napisano 26.06.2010 09:05
Nie działa
Pewnie dlatego, że nie mam komendy /admins
Pomoże ktoś 
26 czerwiec 2010 - 10:05:
Ok
Sorka za spam
Teraz wyświetla : " Admins Online : NeVeR ", a ja chciałem, żeby pod tym było takie coś : " Kontakt za H@ : 6680201 " nawet jak będę Offline.

26 czerwiec 2010 - 10:05:
Ok

Napisano 27.08.2012 12:50
mam pytanie gdzie wgrac tego Cvars i co mam w niego wpisac ?
Napisano 27.08.2012 12:52
do amxx.cfg znajduje się w cstrike/addons/amxmodx/configs
Wpisujesz np. jak mogą się z tobą skontaktować
czyli np.
Wpisujesz np. jak mogą się z tobą skontaktować
czyli np.
amx_contactinfo "gg: 12345678"

Napisano 27.08.2012 14:15
sory juz nie wazne proszę o usuniecie postu
Użytkownik drago323 edytował ten post 27.08.2012 14:16
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych