Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

mały problem, meeega plusiory!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 doktor666

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • GG:
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 18.12.2008 21:55

Witam. Mam pewien problem... otóż zrobiłem sobie round sound, muzyczki na koniec rundy działają, wszystko prawidłowo.
Lecz gdy wszedłem w grę aby przetestować nie mam spadochrona ani admina, którego sobie wcześniej zrobiłem. Co najlepsze, że
znajomi grający wraz ze mną posiadają spadochron i mogą go normalnie używać. Co jest nie tak?? Proszę o pomoc.
Pozdrawiam (pluski czekają)
  • +
  • -
  • 0

#2 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 18.12.2008 22:41

A przed dodaniem pluginu dzialal ci spadochron i admin ??
  • +
  • -
  • 0

#3 doktor666

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • GG:
  • Lokalizacja:Będzin
Offline

Napisano 19.12.2008 15:54

tak. Wszystko śmigało... Śmiga nadal moim ziomkom grającym, tylko nie mi :P Może od nowa wgrać spadochron i admina?
  • +
  • -
  • 0

#4 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 19.12.2008 18:23

No to zainstaluj (wklej) od nowa wszystkie pluginy

#5 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 19.12.2008 18:46

Pokaż plugins.ini i logi.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych