Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Statystyki www błąd.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 ptasiek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:68
  • Imię:lolololol
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 13.04.2011 11:20

Witam dodałem klasy do statystyk i
Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /home/ptasior/domains/overlife.pl/public_html/diablo/acp/acp.php on line 81
Załączony plik  index.php   7,59 KB  11 Ilość pobrań

Załączony plik  acp.php   14,1 KB  10 Ilość pobrań

Użytkownik ptasiek edytował ten post 13.04.2011 11:41

  • +
  • -
  • 0

#2 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 13.04.2011 11:35

Popraw nazwe tematu, bo nie widze powiązan.

/// nie ale ja stosuję się do regulaminu... dlatego poprosiłem abyś zmienił tą nazwe...

Użytkownik V3ko edytował ten post 13.04.2011 11:49

  • +
  • -
  • 0

#3 ptasiek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:68
  • Imię:lolololol
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 13.04.2011 11:41

A ja nie widze powiązań twój post+mój temat.Chłopie posty nabijasz?
Bez nazwy tematu ktoś poradzi sobie z jego treścia.
  • +
  • -
  • 0

#4 rafael6677

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:83
  • Lokalizacja:Możliwa
Offline

Napisano 13.04.2011 12:14

dodawaj klasy w ten sposob
else if($i==10){ $pclass ='Andariel';} 
...
else if($i==13){ $pclass ='Diablo';}


#5 ptasiek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:68
  • Imię:lolololol
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 13.04.2011 12:15

a po co tee ...?
I 2 liczby różnicy?

i w jakim pliku acp czy index

Dodano 13 kwiecień 2011 - 12:31:
Ok zrobiłęm tak tera jak daje lvl wpisuje exp oraz lvl to exp zostaje a lvl daje na 0

Dodano 13 kwiecień 2011 - 13:39:
widać że nikt nie pomoże jak zawsze <hahahahahahahahahahahaha>

Użytkownik ptasiek edytował ten post 13.04.2011 12:15

  • +
  • -
  • 0

#6 ManiaQ

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 49
Pomocny

  • Postów:291
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Skierniewice
Offline

Napisano 13.04.2011 14:34

<hahahahahahahahahahahaha>
Ja akurat takim osobom nie pomagam i nie dziwię się innym, a pro po może nie każdy się na tym zna - np. ja.
  • +
  • -
  • 0

Najnowszy CS:GO MOD: 193.33.177.54:27130 

Chcesz rozpocząć współpracę? Pisz na PW.

 

 

 


#7 ptasiek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:68
  • Imię:lolololol
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 13.04.2011 17:27

Przepraszam :) Pomożecie?
  • +
  • -
  • 0

#8 master245

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:205
  • Lokalizacja:Witów
Offline

Napisano 13.04.2011 17:36

Przeciez jest dokladny poradnik ............
Wszystko ladnie opisane masz tam i w index.php tez jest czytelnie ;]

#9 Aard

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:190
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 13.04.2011 17:37

Masz podmien na ten plik co ci dalem moze zadziala ...

p.s dodalem tez plik indexu

@ManiaQ
z tego co pisales w problemach/pytanich ze cvary sql'owe (diablomoda) sie do sql.cfg wkleja swiadczą ze sie nie znasz na diablo modzie :)

Załączone pliki

  • Załączony plik  acp.php   14,13 KB  27 Ilość pobrań
  • Załączony plik  index.php   7,66 KB  11 Ilość pobrań

Użytkownik Aard edytował ten post 13.04.2011 17:41

  • +
  • -
  • 0

#10 ptasiek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:68
  • Imię:lolololol
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 13.04.2011 17:41

jak dodaje lvl do diabla i tych nie podstawowych klas to zmienia mi lvl na 0 ...A exp zostaje jaki wpisałem.
  • +
  • -
  • 0

#11 Aard

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:190
  • Lokalizacja:Toruń
Offline

Napisano 13.04.2011 17:42

yy to nie wiem xD moze zrob reset sql xDD
  • +
  • -
  • 0

#12 ptasiek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:68
  • Imię:lolololol
  • Lokalizacja:Gołdap
Offline

Napisano 13.04.2011 17:58

Taa i co jeszcze?..

Dodano 14 kwiecień 2011 - 09:55:
Pomoże ktoś?"

Dodano 15 kwiecień 2011 - 16:03:
Po paru odp.. koniec nikt nie chce nawet obejrzeć .
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych