Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem nie ma dzwieku ?...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 MatisyaHu

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:296
  • Imię:MatisyaHu
  • Lokalizacja:Melbern
Offline

Napisano 10.04.2011 14:28

Mam ten pluginn Easy End Round Sounds - AMXX.pl: Support AMX Mod X
dodałem pare nute ale nie działaja pokazuje ze jest
otwarzany ale nie ma dzwieku a tu te kawałki które dodałem :

Załączony plik  sts_9.mp3   360,13 KB  21 Ilość pobrań

Załączony plik  ct9.mp3   242,49 KB  18 Ilość pobrań

Załączony plik  ct12.mp3   236,78 KB  24 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#2 Daku

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:96
  • Lokalizacja:Żory
Offline

Napisano 11.04.2011 16:23

użyj LAME CONVERTER powinno pomóc
  • +
  • -
  • 0

#3 MatisyaHu

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 47
Pomocny

  • Postów:296
  • Imię:MatisyaHu
  • Lokalizacja:Melbern
Offline

Napisano 11.04.2011 21:47

ale w czym ma mi pomoc conventer ?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych