Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Blad serwera codWgranie plikow


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 RudI_xD

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Darek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 09.04.2011 18:09

Witam.
Mam taki problem.
Kupilem z kolegami serwer, i chcemy miec na nim CoD moda.
Po zainstalowaniu amx wrzucamy pliki .so na serwer, lecz serwer sie wylancza.
Robie reinstal i jest to samo.
Jak nie wrzucam plikow .so to serwer dziala, ale bez klas??
Co robic?
proszę o pomoc i z gory dzięki:D
  • +
  • -
  • 0

#2 Snajper010

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:47
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.04.2011 17:48

Pewnie plugin nie jest kompletny. Sciąg jakiś dobry plugin z tego forum, popatrz także na opisy czy są pozytywne.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych