Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Wyłączanie się serwera

CoD Nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 LuQazz

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 09.04.2011 07:00

Witam. Mam zrobionego na serwerze nowego Cod moda,oraz kilka pluginów. Otóż serwer sporadycznie, prawie co dzień się wyłącza z supportu odpowiedzieli mi, że jest to wina wgranych pluginów, które ze sobą że tak powiem "nie zgadzają", Nie mogli mi powiedzieć które to są a ja sam też nie wiem :/ Przekazuję Wam mój plugins.ini i liczę na Waszą pomoc

Pozdrawiam!

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Power Play

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:41
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Braga
Offline

Napisano 09.04.2011 07:11

codclass_szturmowiec.amxx
codperk_tajemnicagenarala.amxx
codclass_rambo.amxx
codclass_lekkizolniez.amxx
cod_shop.amxx
codclass_lambyda.amxx
codclass_powstaniec.amxx
codclass_terrorysta.amxx
codclass_zwinnyzolnierz.amxx

Te Klasy Dopisz do plugins-codmod

I jeszcze Pokaż Logi

#3 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 09.04.2011 07:59

Dodać to do plugins-cod mod i usunąć z tego plugins.ini ? Gdzie mogę zobaczyć logi, bo w konsoli już zanikły
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 kamioool

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:203
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 09.04.2011 08:19

.../cstrike/addons/amxmodx/logs/

#5 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 09.04.2011 08:37

Gdy wstawiam logi w załączniku wyskakuje "Błąd nie masz uprawnień do wysyłanie tego typu plików"
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 kamioool

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 40
Pomocny

  • Postów:203
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 09.04.2011 08:42

W takim razie przekopiuj to na forum i wstaw we znaczniki, lub skorzystaj z jakiegos uploadu plikow.

rapidshare.com
mediafire.com
megaupload.com
...

#7 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 09.04.2011 09:01

L 04/09/2011 - 00:08:55: Polaczenie nie powiodlo
i
L 04/09/2011 - 00:22:51: Start of error session.

Serwer wyłączył się dziś o godzinie 9 lub później
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10825
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 09.04.2011 11:30

codperk_tajemnicagenarala.amxx
automatic_knife_duel.amxx
masz je dopisane w plugins.ini nie masz ich w folderze plugins
usun te wpisy z plugins.ini lub wgraj pliki *.amxx do folderu plugins
  • +
  • -
  • 0

#9 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 10.04.2011 13:52

Usunąłem je ciałkiem lecz dalej się wyłącza. Pokazuje Wam dzisiejsze logi;

L 04/10/2011 - 08:34:39: Start of error session.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#10 Rafiq

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:54
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:de_nuke
Offline

Napisano 10.04.2011 14:07

Jedno jest raczej pewne. Sytuację powoduje plugin Cod'moda.
W sumie to nie wiem co Ci mogę poradzić. Moduły masz odblokowane? Ewentualnie zaktualizuj serwer.
  • +
  • -
  • 0

#11 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 10.04.2011 16:07

wszystkie wgrane pluginy sa w plugins.ini.. jak zaktualizować?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#12 Rafiq

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:54
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:de_nuke
Offline

Napisano 10.04.2011 16:14

Zależy na jakim hostingu masz serwer. Gdzieś w zarządzaniu serwerem powinna być aktualizacja. Pokaż plik modules.ini
  • +
  • -
  • 0

#13 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 10.04.2011 16:55

W załączniku.. Niceshoot i tam chyba takiego czegoś nie ma

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#14 Rafiq

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:54
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:de_nuke
Offline

Napisano 10.04.2011 17:13

Prawdopodobnie była to wina zablokowanych modułów. Wgraj te z załącznika i sprawdź. Powinno być ok.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#15 Daku

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:96
  • Lokalizacja:Żory
Offline

Napisano 10.04.2011 17:52

kiedy sie nauczycie ??

zamień w plugins.ini

QTM_CodMod.amxx na QTM_CodMod.amxx debug

i dopiero daj logi
  • +
  • -
  • 0

#16 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 10.04.2011 18:10

To są logi po wpisaniu debug:
L 04/10/2011 - 08:34:39: Start of error session.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#17 Daku

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:96
  • Lokalizacja:Żory
Offline

Napisano 10.04.2011 18:13

wygląda na to że jednak nie dopisałeś debug

L 04/10/2011 - 19:03:27: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "set_pev") - debug not enabled!
  • +
  • -
  • 0

#18 Rafiq

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:54
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:de_nuke
Offline

Napisano 10.04.2011 18:30

Podmieniłeś ten plik modules.ini?

Daku, On miał zablokowane moduły, również nVault a Cod Mod potrzebuje tego do zapisywania lvl i tym podobnych, więc prawdopodobnie przez to sypał errorami.

Użytkownik Rafiq edytował ten post 10.04.2011 18:31

  • +
  • -
  • 0

#19 Daku

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:96
  • Lokalizacja:Żory
Offline

Napisano 10.04.2011 18:33

to wiem ale set_pev to moduł FAKEMETA więc dlaczego wywalało błąd fakemeta ?? ;P
  • +
  • -
  • 0

#20 LuQazz

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:128
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 10.04.2011 20:59

Przepraszam za 2dniowy odkop i pisanie post pod postem, ale serwer dziś znów się wyłączył tym razem z innymi logami...

L 04/12/2011 - 11:49:09: Run time error 10
Liczę na Wasza pomoc. Pozdrawiam

Użytkownik LuQazz edytował ten post 12.04.2011 12:49

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Dołączona grafika





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych