Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z nadaniem VIP'a graczowi.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 5gram

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:152
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Świętokrzyskie
Offline

Napisano 07.04.2011 10:05

Siema. Mam problem otóż na swoim Diablo Modzie mam plugin VIP dzięki któremu ktoś posiadając VIP'a ma możliwość grania klasami Premium noi chciałem dodać kilku osobom VIP'a wpisuje :

"STEAM ID" "it" "ce" nie działa ;/
"STEAM ID" "it" "de" nie działa ;/

próbowałem na nick :

"Nick" "hasło" "it" "a" po wpisaniu w konsoli setinfo _pw hasło człowiek nie mógł wbić na serva ; / podobnie jak ja ; / dopiero musiałem dać sobie na stałe moje IP i zadziałał, ale jak komuś innemu chciałem dać na stałe IP VIP'a nie miał ; / a wpisałem : "IP" "it" "ce" i nic ; / w przypadku admina na Nick i hasło tak samo miałem ; / nie mogłem wbić na serrver dopiero dałem sobie na IP i wtedy mogłem i miałem adma :|

proszę o pomoc. Niech ktoś napisze jak mam to wpisywać bo już próbowałem tyle kombinacji i nic ; /
  • +
  • -
  • 0

#2 Andy19

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 07.04.2011 11:03

Jaka wersja VIP-a?
Wpisujesz w users.ini?
Każdy nowy wpis musisz pisać w next linii czyli wychodzi ci kolumna jak masz kilka wpisów.
Jak masz wersje 3.0 to złe flagi przypisujesz na VIP-a na tej wersji flagi to "bit" "ab" (VIP na nick)

Użytkownik Andy16 edytował ten post 07.04.2011 11:04

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika- IP:[79.133.194.91:27245] Zapraszam serdecznie.
Dołączona grafika - IP:[80.72.37.11:27055] Zapraszam serdecznie.

#3 5gram

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:152
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Świętokrzyskie
Offline

Napisano 07.04.2011 14:39

VIP Plugin 3.0 wpisuje w users.ini w każdej następnej linijce spróbuje tak jak Ty napisałeś może bd działać..
  • +
  • -
  • 0

#4 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 07.04.2011 14:46

Nie rozumiem... skoro np. dana klasa jest na flage A Czyli ADMIN_LEVEL_A to dodajesz komus admina z flagą m :X
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych