Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer off.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 WeaR

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:159
  • Lokalizacja:Swidnica
Offline

Napisano 16.12.2008 18:31

Wgrywam packa amxx by baku TePe i mi działa serwer, ale nie działa amx.
Wgrywam liblis.gam i się serwer wyłącza i się nie włącza.
Serwer w direktplay.pl
  • +
  • -
  • 0

#2 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 16.12.2008 18:57

Wykonaj w konsoli serwa
meta list
Zobaczysz czy AMXX jest w ogóle załadowany.

Zawartość liblist.gam się nie zmienia, jeśli przed instalacją packa miałeś AMXXa.
  • +
  • -
  • 0

#3 WeaR

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:159
  • Lokalizacja:Swidnica
Offline

Napisano 16.12.2008 22:09

Nie wgrałem na serwer folderów models i sound i nie chciało mi pójśc, teraz chodzi jak masło ^^

R3X za chęć pomocy dostaniesz pomógł.

MOżna zamknąc.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych