Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Baza danychproblem z baza danych


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ponury

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Wladek
Offline

Napisano 05.04.2011 11:58

Witam mam z problem . Mam wgrany mod Diablo ale nie dziala mi komenda /klasa
zrobilem baze mysql i dalej nie dziala . moze cos zle wpisalem ?

diablo_sql_host "playthegame.xaa.pl"
diablo_sql_user "playtheg_pajper"
diablo_sql_pass "mojehaslo"
diablo_sql_database "playtheg_pajper"
diablo_sql_table ""
diablo_sql_save "0"

mam baze na proserwer.pl

za pomoc bedzie +

Użytkownik ponury edytował ten post 05.04.2011 11:59

  • +
  • -
  • 0

#2 verman

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 37
Życzliwy

  • Postów:204
  • GG:
  • Lokalizacja:Bielsko-Biała
Offline

Napisano 05.04.2011 12:27

Musisz nadac nazwę tabeli:
diablo_sql_table "nazwa"

  • +
  • -
  • 0

#3 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 05.04.2011 12:54

Tak a jesli nadal nie zadziala to sprawdz logi czy poprawnie uzupelniles tabele i dodales zezwolenie na laczenie sie z baza (do wszystkich hostow dodaj %)
  • +
  • -
  • 0

#4 LucKy_skiLL

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 160
Profesjonalista

  • Postów:1301
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 05.04.2011 12:57

Musisz wejsc w cPanel i nadać zezwolenia najlepiej daj % dla wszystkich IP.
  • +
  • -
  • 0

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube


#5 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 05.04.2011 15:02

Lucky a co ja wczesniej napisalem...?
  • +
  • -
  • 0

#6 ponury

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:30
  • Lokalizacja:Wladek
Offline

Napisano 05.04.2011 15:28

Ale z tego co wiem to tabela tworzy sie automatycznie

Dodano 05 kwiecień 2011 - 16:31:
diablo_sql_host "playthegame.xaa.pl"
diablo_sql_user "playtheg_pajper"
diablo_sql_pass "mojehaslo"
diablo_sql_database "playtheg_pajper"
diablo_sql_table "diablo"
diablo_sql_save "0"

mam zezwolone polaczenie

Dodano 05 kwiecień 2011 - 16:32:
dalej nie dziala

Dodano 05 kwiecień 2011 - 17:06:
Ok . juz sobie poradzilem do zamkniecia .
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych