Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
* * * * * 2 głosy

Na deathrun`a staty i rankv0.5, mysql, ML


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
307 odpowiedzi w tym temacie

#261 MyszorQ

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:komputer
Offline

Napisano 22.02.2012 20:12

L 02/22/2012 - 19:34:53: [deathrun_stats.amxx] Error (1045): Access denied for user 'root'@' 

To znaczy
Odmowa dostępu dla użytkownika // czyli złe hasło


Ale HASLO JEST DOBRE !

SS dalem z amxx.cfg

Uzupelnijcie w odpowiedzi.

Użytkownik MyszorQ edytował ten post 22.02.2012 20:12

  • +
  • -
  • 0

#262 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 23.02.2012 09:48

L 02/22/2012 - 19:34:53: [deathrun_stats.amxx] Error (1045): Access denied for user 'root'@'

Ale HASLO JEST DOBRE !

no proszę... nie wiedziałem, że teraz w firmie hostingowej dają passy do konta 'root' :unsure:

tak na poważnie to przeczytaj cały ten temat zanim zaczniesz cokolwiek pisać...
  • +
  • -
  • 0

#263 Arex

    ERROR

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:310
  • Imię:Arex
  • Lokalizacja:Bobowa
Offline

Napisano 23.02.2012 10:38

Mam Male Pytanie ,Nawet 2 ;d

czy to jest Pod Speedruna
I jak wejde w Byt (to takie czerwone) Konczy sie runda? czy trzeba zabić tt

#264 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 23.02.2012 11:06

czy to jest Pod Speedruna

tak, speedrun/deathrun - jak sama nazwa wskazuje..

I jak wejde w Byt (to takie czerwone) Konczy sie runda? czy trzeba zabić tt

a czy czytałeś cały temat? nikt nie lubi się powtarzać. Przeczytaj dokładnie pierwszy post a jeśli to za mało to całą reszte
  • +
  • -
  • 0

#265 Arex

    ERROR

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:310
  • Imię:Arex
  • Lokalizacja:Bobowa
Offline

Napisano 23.02.2012 11:15

czytam ale nie rozumiem tego ;/



amx_drstats_top15_page "www.staty.xaa.pl"
jak tu wpiszesz adres strony www to będzie ona otwierana zamiast czytania top15 w pluginie
dopisuje do tego adresu
mid=ID_MAPY

co mam dopisać ?? Gdzie te mapy i jak?
Hiroshima (23.02.2012 11:33):
cała poprzednia strona tego tematu jest o tym a Ty zadajesz znów to samo pytanie.


#266 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 23.02.2012 11:16

amx_drstats_top15_page "www.staty.xaa.pl"
jak tu wpiszesz adres strony www to będzie ona otwierana zamiast czytania top15 w pluginie
dopisuje do tego adresu
mid=ID_MAPY

co mam dopisać ?? Gdzie te mapy i jak?


na którejś ze stron podałem przykład, tak jak wcześniej napisałem - przeczytaj cały temat.
  • +
  • -
  • 0

#267 MyszorQ

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:komputer
Offline

Napisano 23.02.2012 15:16

Hiroshima, to jak to uzupełnić ??
  • +
  • -
  • 0

#268 Arex

    ERROR

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:310
  • Imię:Arex
  • Lokalizacja:Bobowa
Offline

Napisano 23.02.2012 16:51

Male Pytanie mam Gdzie wgrac tabelamaps

#269 Kamil17

    Ogar :)

  • Zbanowany

Reputacja: 67
Pomocny

  • Postów:449
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Płońsk
Offline

Napisano 23.02.2012 16:54

Male Pytanie mam Gdzie wgrac tabelamaps

Do bazy sql

#270 Arex

    ERROR

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:310
  • Imię:Arex
  • Lokalizacja:Bobowa
Offline

Napisano 25.02.2012 09:38

Czyli gdzie ;d
ftp bo nie rozumiem ?

#271 tomi93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:132
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 25.03.2012 14:08

Czy jest możliwość, aby po wpisaniu /drshop została zablokowana możliwość nabicia rekordu?
Może to wyglądać tak, że byt końcowy znika i pokazuje się informacja na hud o tym fakcie, ale tylko dla gracza, który wyświetlił menu /drshop'u.
No, chyba, że komuś się chce jeszcze pisać, to gdy gracz coś wybierze z /drshop'u, to dopiero znika ten byt.
Możliwe, że mało kto coś zrozumie.
  • +
  • -
  • 0

#272 Hiroshima

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1312
Godlike

  • Postów:4968
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Málaga
Offline

Napisano 29.03.2012 17:51

Możliwe, że mało kto coś zrozumie.


więc napisz to tak, żeby ktoś zrozumiał...
  • +
  • -
  • 0

#273 wacioss

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:pawel
  • Lokalizacja:olsztyn
Offline

Napisano 02.04.2012 14:20

Witam .
Mam server wgralem wszytko co jest potrzebne do statow i rankow. Jak wchodze na server to dzialaja mi byty koncowe i timer. Ale jak wpisze top15, to zadna tabelka sie nie pokazuje. Mam paczke speedrun v 1.0 by hiroshima. Wiecie moze co jest przyczyna , ze nie dzialaa mi top15,rank. Staty www dzialaja bo na stronie pokazuje wyniki.

Bardzo proszę o pomoc, podasz wszystko wam co jest potrzebne.
  • +
  • -
  • 0

#274 Hajlajf

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Suwałki
Offline

Napisano 21.04.2012 19:44

ja korzystam z tabelki importowanej z www i wszystko dziala az milo.

Hiroszima, napisałbyś jak to zrobić, bo ja nieogarne tego /top15. Czyta mi "nazwa strony.plmid=2", proszę napisz jak to zrobić

Użytkownik Hajlajf edytował ten post 21.04.2012 19:55

  • +
  • -
  • 0

#275 1993Bubi

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:27
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Pyzdry
Offline

Napisano 05.05.2012 18:50

Witam, co zrobić aby po każdym kolejnym pobiciu rekordu była odgrywana inna muzyczka, niż owned.mp3, chciałbym aby grały muzyczki w tym samym folderze cos owned.mp3 czyli sound/misc/drstats/
przykładowe nazwy mp3 to 1.mp3, 2.mp3, 3.mp3 itp.
Pomoże ktoś?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#276 1993Bubi

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:27
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Pyzdry
Offline

Napisano 14.05.2012 16:11

Jakby co nie potrzebuję już tego, już mam ten plugin, jak by ktoś chciał to tutaj kod sma:
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <deathrun_stats>
#define PLUGIN "Rozne dzwieki podczas pobicia czasu"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "R3X/nTiger"
new const gszSound[][] = {
"sound/sr/rekord1.mp3",
"sound/sr/rekord2.mp3",
"sound/sr/rekord3.mp3"
}
public plugin_precache() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR);
for(new i=0; i<sizeof(gszSound); i++)
precache_generic(gszSound[i]);
}
public fwPlayerFinished(id, iTime, bool:newrecord){
if(newrecord) {
client_cmd(0, "mp3 play %s", gszSound[random(sizeof(gszSound))]);
}
}

Użytkownik 1993Bubi edytował ten post 14.05.2012 16:12

  • +
  • -
  • 1
Dołączona grafika

#277 Szpadyzor

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 30.06.2012 20:28

Witam, chciałbym aby czas liczyło dopiero od pierwszego kroku, jak to zrobić ?

Edit:
Mapa bhop_iceberg powtarza się 529 razy.. wszyscy z tym samym czasem, i wszyscy się powtarzają ...
http://screenshooter...0302171/bxadhep

Użytkownik Szpadyzor edytował ten post 30.06.2012 20:35

  • +
  • -
  • 0

#278 Kasprzak

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -7
Mniej niż zer0.

  • Postów:52
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 03.07.2012 13:19

Mam Pytanie.Czy muszę wgrywac na www ,aby plugin działał czy nie muszę ,a jak nie muszę to chciałbym się spytać jak zmienić ,aby top15 nie czytało z www

#279 R3X

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 05.07.2012 17:56

nie potrzeba www,

jak nie skonfigurujesz top15 inaczej to domyślnie lista jest generowana przez serwer gry, tzn zostaw tak:

amx_drstats_top15_page ""


  • +
  • -
  • 0

#280 FireOnly

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:29
  • Lokalizacja:Koło
Offline

Napisano 18.07.2012 02:33

Witam.Ponieważ dr_finish jest ustawione na flage "Custom level H".A mam na serwerze dr+klasy i 1 klase premium mam pod flaga "H".Czy istnieje możliwośc zmienienia tej komendy np na flage "Custom level B"
(18.07.2012 02:52):
Istnieje taka możliwość, załóż własny temat w odpowiednim dziale.

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych