Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z serwerami na hasłoNie mogę wbić.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 03.04.2011 10:32

Cześć. Mam problem z wbiciem na każdy serwer który ma założone hasło. Nie piszcie mi że muszę dobrze wpisać hasło, połączyć się przez connect lub dodać do ulubionych- wszystkiego próbowałem. Serwer zawsze zwracał

Invalid server password


Szukałem też w cfg i usercfg linijki z hasłem coś w stylu password czy sv_password też nic. Próbowałem też dodać linijkę

password ""

no ale jak nie trudno się domyślić, założyłem temat, to nie poskutkowało. Ktoś spotkał się z takim czymś? Jakieś rozwiązania?
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 03.04.2011 11:19

A próbowałeś wpisać:
Connect IP:PORT;password HASLO
? Właściwie to dość dziwne, choć sam miałem problem z dostaniem się do rcona, wynik komendy "rcon_password" dawał hasło "portek", ale próba logowania z nim kończyła się fiaskiem. Może to wina tego że w haśle jest biały znak (spacja) ?
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 kasza

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 03.04.2011 11:30

Tak, tak też próbowałem. Próbowałem też wpisać pierw hasło, później connect ip- też nici.

Dołączona grafika

Może to wina tego że w haśle jest biały znak (spacja) ?

Hasło jest 2 literowe, bez spacji, zbędnego mieszania w duże litery.
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#4 Grzegorz93

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:311
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 03.04.2011 16:42

A odświeżyłeś serwer przed wejściem na niego? :P
  • +
  • -
  • 1

#5 Dj ^^ d(-.-)b

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 115
Zaawansowany

  • Postów:233
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:Niemcy / Hanower
Offline

Napisano 03.04.2011 16:44

czy w haśle są jakieś specjalne znaki !@#$%^&*()';<>?":"{} ??
Counter-Strike 1.6 - 193.33.176.19:27015 - Dołączona grafika
TeamSpeak 3 - 188.116.54.172:9987 - Dołączona grafika
Ventrilo 2.1.4 - 188.116.54.172:3784 - Dołączona grafika

#6 kasza

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 03.04.2011 18:42

czy w haśle są jakieś specjalne znaki !@#$%^&*()';<>?":"{} ??

Hasło jest 2 literowe, bez spacji, zbędnego mieszania w duże litery.


A odświeżyłeś serwer przed wejściem na niego? Dołączona grafika

Tylko dlatego że próbujesz pomóc pozostawię to bez komentarza...
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#7 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 03.04.2011 19:09

A prubowałeś reinstalować?
  • +
  • -
  • 0

#8 kasza

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 03.04.2011 21:43

Chcę żeby to była ostateczność.
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#9 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 03.04.2011 21:48

Chcę żeby to była ostateczność.

A jaki problem skopiować/przenieść pliki gdzie indziej i sprawdzić?
  • +
  • -
  • 1

#10 kasza

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 04.04.2011 20:23

Tak więc przeinstalowałem, sprawdziłem na 'czystym' cs'ie też nic nie dało, błąd jak występował tak występuje.
Dalsze jakieś sugestie ?
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#11 Grzegorz93

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 62
Pomocny

  • Postów:311
  • GG:
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 04.04.2011 21:12

Trochę przeleciałem inne fora w poszukiwaniu odpowiedzi na twój problem i coś mam, nie wiem czy zadziała, ale spróbować można.

Usuń swój config.cfg, włącz grę i i powinno być dobrze..

Użytkownik ring0 edytował ten post 04.04.2011 21:13

  • +
  • -
  • 0

#12 kasza

    Godlike

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 04.04.2011 21:26

Trochę przeleciałem inne fora w poszukiwaniu odpowiedzi na twój problem i coś mam, nie wiem czy zadziała, ale spróbować można.

Usuń swój config.cfg, włącz grę i i powinno być dobrze..

Tak więc przeinstalowałem, sprawdziłem na 'czystym' cs'ie


  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych