←  Propozycje

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Naprawienie bugu z obrazkami ;]

Zablokowany

master245 - zdjęcie master245 01.04.2011

SS:
http://img14.imagesh.../problemrg.jpg/
http://img845.images...2/problem2r.jpg

Po najechaniu na obrazek obraca wszystkie obrazki na innych forach nie zauwazylem tej rzeczy wiec raczej wina lezu na tym forum
Odpowiedz

• +
  • -
SpiewaK - zdjęcie SpiewaK 01.04.2011

To jest specjalnie. Spójrz w kalendarz O.o
Odpowiedz

GoldeN - zdjęcie GoldeN 01.04.2011

Hahahaha. Rozbawił mnie ten temat. Brawo, z ogarnianiem kalendarzu.
Odpowiedz

naXe - zdjęcie naXe 01.04.2011

1 Kwietnia jest i dlatego.

Bosh co za ludzie :D
Użytkownik naXe edytował ten post 01.04.2011 10:14
Odpowiedz

• +
  • -
sebul - zdjęcie sebul 01.04.2011

Tylko ja jakoś nie widzę związku tych obrazków z tym dniem... Niby gdzie tu żart?
Odpowiedz

• +
  • -
verman - zdjęcie verman 01.04.2011

Przyznam że sam byłem zaskoczony jak to zobaczyłem, ale dużo czasu mi nie zajęło zajarzenie o co chodzi :)
Odpowiedz

master245 - zdjęcie master245 01.04.2011

dla mnie zart to zrobic komus kawał, anie denerwowac go cały dzien bez sensu jest teraz siedziec i co najade to mi 'ucieka' obrazek
Odpowiedz

• +
  • -
mgr inż. Pavulon - zdjęcie mgr inż. Pavulon 01.04.2011

No tak. Na pewno było by lepsze i wszyscy by uwierzyli jakbym napisał, że zamykam forum czy coś w tym stylu...
Człowiek chce dać coś innego niż zwykle, ale zawsze znajdzie się ktoś komu będzie to strasznie przeszkadzało.

Nie zmienia to faktu, że ja tam jestem z tego zadowolony. Ważne, że niektórym chciało się robić o tym filmiki, wysyłać sms'y czy zakładać tematy i że są jeszcze na tym forum ludzie z poczuciem humoru, którzy po zrozumieniu jaki dziś dzień po prostu zaśmiali się zamiast ciągle narzekać ;)

Dla niektórych jest jeszcze nadzieja! :woohoo:
Odpowiedz

• +
  • -
sebul - zdjęcie sebul 02.04.2011

Nie to, że akurat ja narzekałem (może i inni tak samo), ale tak jak napisałem, ja w tym żartu żadnego nie widziałem, po prostu obrazki się kręciły.
Odpowiedz
Zablokowany