Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Napisano 31.03.2011 19:39
Mam kilka pytań odnośnie tego wydania AMXBANS.
1. Nie rozumiem instalacji po stronie serwera - czy ja mam w ogóle usunąć plugin amxbans.amxx - bo wcześniej miałem 5.1 i nie wiem co dają te inny pluginy i w ogóle potrzebuję pomocy w tym celu.
2. Serwer banuje i wyświetla na stronie, choć nie mogę i nie mam jak dodać serwer na stronie w zakładce serwery - tam jest pusto.
3. Jak zmienić tytuł strony banów?
Dodano 31 marzec 2011 - 20:56:
Refresh!
Dodano 01 kwiecień 2011 - 15:32:
Odświeżam!
Dodano 02 kwiecień 2011 - 12:12:
Refresh!
Dodano 02 kwiecień 2011 - 20:38:
Odpowie ktoś w końcu? Kiepski tutaj support.
Napisano 02.04.2011 22:51
Witam.
Mam kilka pytań odnośnie tego wydania AMXBANS.
1. Nie rozumiem instalacji po stronie serwera - czy ja mam w ogóle usunąć plugin amxbans.amxx - bo wcześniej miałem 5.1 i nie wiem co dają te inny pluginy i w ogóle potrzebuję pomocy w tym celu.
Wcześniej korzystałeś z AMXBans 5.1 i plugin amxbans.amxx jest z tej wersji. Chcąc korzystać z wersji 6.x potrzebować będziesz pluginu amxbans_core.amxx i amxbans_main.amxx.
Wyłączasz admin.amxx
2. Serwer banuje i wyświetla na stronie, choć nie mogę i nie mam jak dodać serwer na stronie w zakładce serwery - tam jest pusto.
Dodaj w takim razie serwer ręcznie do amxbans. Zaloguj się do PhpMyAdmina tabela amx_serversinfo lub coś podobnego. Informacje jak dodać ręcznie na pewno tutaj na forum w amxbans są.
Napisano 02.04.2011 23:08
Napisano 02.04.2011 23:23
AMXBans: Gm 1.5.1 <- to się znajduje
/templates/nazwa_stylu/main_header.tpl
<title>AMXBans: Gm {$version_web} - {$title|lang}{if $title2} - {$title2|lang}{/if}</title>
Lista Banów - a to w
/ban_list.php15 linijka
$title = "_TITLEBANLIST";
żeby zmienić "Lista Banów"
wejdź w
/language/lang.polish.php459 linijka
define("_TITLEBANLIST","Lista Banów");
DarkGL to mój autorytet.
Napisano 02.04.2011 23:37
; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line starting with ; is a comment ; Access flags: ; a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands) ; b - reservation (can join on reserved slots) ; c - amx_kick command ; d - amx_ban and amx_unban commands ; e - amx_slay and amx_slap commands ; f - amx_map command ; g - amx_cvar command (not all cvars will be available) ; h - amx_cfg command ; i - amx_chat and other chat commands ; j - amx_vote and other vote commands ; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command) ; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command) ; m - custom level A (for additional plugins) ; n - custom level B ; o - custom level C ; p - custom level D ; q - custom level E ; r - custom level F ; s - custom level G ; t - custom level H ; u - menu access ; z - user (no admin) ; Account flags: ; a - disconnect player on invalid password ; b - clan tag ; c - this is steamid/wonid ; d - this is ip ; e - password is not checked (only name/ip/steamid needed) ; k - name or tag is case sensitive. eg: if you set it so the name "Ham" ; is protected and case sensitive (flags "k" only), then anybody ; can use the names "haM", "HAM", "ham", etc, but not "Ham" ; Password: ; Add to your autoexec.cfg: setinfo _pw "<password>" ; Change _pw to the value of amx_password_field ; Format of admin account: ; <name|ip|steamid> <password> <access flags> <account flags> ; Examples of admin accounts: "STEAM_0:0:30813369" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"Nawet z odblokowany admin.amxx nie działa.
Dodano 03 kwiecień 2011 - 00:03:
Po usunięciu admin.amxx nie działa w ogóle komenda amxmodmenu...
Napisano 03.04.2011 00:16
Napisano 03.04.2011 00:22
Dodano 03 kwiecień 2011 - 00:26:
A gdybym chciał zainstalować pozostałe pluginy, to do czego one służą?
Napisano 03.04.2011 00:38
// Plugin zamrazajacy gracza + inne funkcje
;amxbans_freeze.amxx
// Plugin oznacza gracza w menu (Przydatne dla obserwacji)
;amxbans_flagged.amxx
// Tworzy screeny graczowi + ban
amxbans_ssban.amxx
Napisano 03.04.2011 01:03
Napisano 03.04.2011 09:24
DarkGL to mój autorytet.
Napisano 03.04.2011 10:35
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: GmAMXBans
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Problem z AmxBans PHP 8Napisany przez Adriann, 23.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Pomocy AMXBANSpomoc w instalacji Napisany przez Hiero, 23.07.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
GmAMXBans
[KOSZ] cheaterNapisany przez Anonimowy09, 29.03.2024 ![]() |
|