Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Brak itemów przy zabiciu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 gumowy123

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 28.03.2011 19:52

Witam!

Dodałem pare klas do Diablomod5.9l i mam pewien problem nie dodaje mi itemów przy zabiciu wrgoga moze mi ktoś pomóc? Nie ma żadnych błędów ani nic.

Załanczm .sma

Dodano 28 marzec 2011 - 20:01:
i przez przypade usunołem menu /rune czy ktoś by mi pomógł z jego dodaniem? zależy mi tylko i wyłacznie zeby było "ZAL" czyli zakup expa

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych