serwer crash
rumzajs
29.03.2011
hlsw oczywiscie nie hlds 
z tym ze tam wilanowa konsole jest tak gownianiana ze przerywa sesje na stronie i nie moge zostawic np na noc zeby potem logi przejzec...

z tym ze tam wilanowa konsole jest tak gownianiana ze przerywa sesje na stronie i nie moge zostawic np na noc zeby potem logi przejzec...
Abes Mapper
01.04.2011
No ale jak w takim razie mamy ci pomóc? Płacisz za serwer na którym nic nie możesz.
Ja mogę ci doradzić jedynie tyle aby wyłączać po kolei po dwa/trzy pluginy i sprawdzać czy nie ma crasha.
Ja mogę ci doradzić jedynie tyle aby wyłączać po kolei po dwa/trzy pluginy i sprawdzać czy nie ma crasha.
Neazo
02.04.2011
Myślę, że raczej nie, gry.wilan.pl to solidny hosting, za to ty masz tyle tych pluginów ...
swoją drogą na konsoli gry.wilan.pl jest wszystko czytelnie, nie wiem z czym masz problemy
jak error logów nie ma, to spróbuj do supportu pisać jak pisali przedmówcy, na pewno ci pomogą, w końcu ty za to płacisz, a oni nie chcą stracić klienta

rumzajs
02.04.2011
Już kilka razy pisałem do nich i nawet mi nie odpisali, w różych sprawach. Nie mów, że solidny bo coś często zdarza im się, że serwer wyłącza się i nie mam ani dostępu do ftp ani do panelu na stronie wtedy...