Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Rate - Serwer zcina


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 piotras8

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:82
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Sochaczew
Offline

Napisano 24.03.2011 08:37

Witam!
Mam problem z pingami na serwerze, ścinami i lagami.
Chodzi mi o serw w opisie, najeb*** w server.cfg i teraz taki mi właśnie pingi skaczą i wg. Myślę, że to od ustawienia rate bo sobie pozmieniałem i teraz nie wiem jak najlepiej ustawić te cztery:

sv_maxrate 25000
sv_maxupdaterate 100
sv_minrate 0
sv_minupdaterate 20

żeby wszystko chodziło tak jak chodziło albo jeszcze lepiej... i co jeszcze zmienić w confingu:

// SYSTEM_RELOAD
hostname "***********"
sv_lan 0
sv_proxies 1
sv_region 3
host_framerate 0
sv_maxrate 25000
sv_maxupdaterate 100
sv_minrate 0
sv_minupdaterate 20
sv_maxunlag 1
log on
mp_logdetail 3
mp_logecho 1
mp_logfile 1
mp_logmessages 1
sv_logbans 1
sv_logblocks 1
sv_logrelay 1
sv_voicecodec "voice_speex"
sv_voiceenable 1
sv_voicequality 5
sv_alltalk 1
sv_allowdownload 1
sv_allowupload 1
sv_send_logos 1
sv_send_resources 1
mp_decals 300
mp_autoteambalance 0
mp_buytime 0.45
mp_c4timer 35
mp_flashlight 1
mp_footsteps 1
mp_freezetime 3
mp_friendlyfire 0
mp_hostagepenalty 4
mp_limitteams 0
mp_maxrounds 0
mp_mirrordamage 0
mp_roundtime 2.0
mp_startmoney 800
mp_timelimit 20
mp_tkpunish 0
pausable 0
sv_maxspeed 320
allow_spectators 1
mp_fadetoblack 0
mp_forcecamera 0
mp_forcechasecam 0
sv_timeout 120
sv_spectatormaxspeed 500
mp_chattime 3
mp_autocrosshair 0
sv_aim 0
sv_airaccelerate 10
sv_airmove 1
sv_cheats 0
sv_clienttrace 1
sv_friction 4
sv_gravity 800
sv_downloadurl "adresfdl"

Wcześniej po wpisaniu stats zużycie CPU było na poziomie 20-30 a teraz jest 60, po zmianie na te obecne, wcześniej miałem jeszcze 100-120%, więc proszę o pomoc.... :rolleyes:

Dodano 24 marzec 2011 - 17:21:
Pomoże ktoś? :confused:
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika
Jeżeli Pomogłem Kliknij + przy moim poście :]

#2 ONeH!T

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:82
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Zielona Góra
Offline

Napisano 24.03.2011 18:15

Nie polecam - Procesor serwera leci do góry.
  • +
  • -
  • 0

#3 stream

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 20
Życzliwy

  • Postów:196
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 25.03.2011 23:44

host_framerate "0"

sv_maxrate "25000"

sv_minrate "2500"

sv_maxupdaterate "101"

sv_minupdaterate "45"

  • +
  • -
  • 1




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych