Mam taki problem bo nie widać tej "tabelki" i iloscia lvl itemem i klasą
HELP!!
za pomoc +++
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24.03.2011 08:20
Napisano 24.03.2011 12:40
ułatw nam prace- daj sma.
Napisano 24.03.2011 15:53
Oto sma:
A i jak zrobić żeby klasa miaa jakiś item np. klasa SWAT dostaje tarcze SWAT> lub Zabujca buty szturmowego.
Dodano 24 marzec 2011 - 16:01:
A i przy okazji sprawdź to:
1. Bo mam takie kl. jak SAS , zwiadowca, granadier zeke no i one maja 1/1 lub 1/2 lub 1/3 z smoga,he,scouta itp ale jak np gram sas-em to nie zabijam na hita ze smoga.
No i kl. Ninia, i zeke dostaja na start tylko deagle i 7ammmo no i niewiem o co chodzi .
Jak zadziala to dam +++++
A i jak zrobić żeby klasa miaa jakiś item np. klasa SWAT dostaje tarcze SWAT> lub Zabujca buty szturmowego.
Dodano 24 marzec 2011 - 16:01:
A i przy okazji sprawdź to:
1. Bo mam takie kl. jak SAS , zwiadowca, granadier zeke no i one maja 1/1 lub 1/2 lub 1/3 z smoga,he,scouta itp ale jak np gram sas-em to nie zabijam na hita ze smoga.
No i kl. Ninia, i zeke dostaja na start tylko deagle i 7ammmo no i niewiem o co chodzi .
Jak zadziala to dam +++++
Załączone pliki
Użytkownik LuKq edytował ten post 24.03.2011 16:03
Napisano 25.03.2011 15:59
a smoke zadaje obrażenia?
Sprawdź czy jest tabelka
Sprawdź czy jest tabelka
Załączone pliki
Napisano 25.03.2011 17:03
Już zrobiłem ale i tak +.
No właśnie niewiem jak to zrobic aby zadawał. No i jeszcze 1 bo jak tam mam klasy takie jak np. SAL,Zeke,Bombowiec to one dostaja tylko glcoka a dałem w odrodzenie zeby dostały inne bronie.
No właśnie niewiem jak to zrobic aby zadawał. No i jeszcze 1 bo jak tam mam klasy takie jak np. SAL,Zeke,Bombowiec to one dostaja tylko glcoka a dałem w odrodzenie zeby dostały inne bronie.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary
CoD Stary
Zmiana zapisu monet cod staryZmiana zapisu monet nie na klase ale jako ogół Napisany przez Jamdzam, 15.06.2019 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
CoD Stary
[ROZWIĄZANE] problem z klasą dostającą granat co 15 secNapisany przez Jamdzam, 10.06.2019 ![]() |
|
![]() |
||
CoD Stary
Dodanie int, wytrzymałości do perku przedmiotuNapisany przez WirtualnyFanatyk, 26.02.2019 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Stary
Zmiana huduCod nowy, cod stary, opisy klas HUD Napisany przez WirtualnyFanatyk, 20.10.2018 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Stary
CoD Nowy vs CoD StaryNapisany przez Zaaxel, 21.11.2017 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych