Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

roundsound nie dzialahelp robilem jak po instrukcji nie dziala


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 bania-pl

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:2
  • Imię:wladek
  • Lokalizacja:zabki
Offline

Napisano 23.03.2011 22:12

Pomóżcie roundsound nie działa robiłem wszystko jak na instrukcji jednak nie puszcza muzy na końcu rundy. :help: :help: :help: :help:

Powiecie co mam pokazać to pokaże tylko Pomóżcie błagam!!

PS.niestety nie wpisałem cvary bo nie wiem w którym miejscu mam wpisać i co!

Użytkownik bania-pl edytował ten post 23.03.2011 22:15

  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 23.03.2011 23:10

Nie działa Ci roundsound? - AMXX.pl: Support AMX Mod X
Cvary - AMXX.pl: Support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#3 bania-pl

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:2
  • Imię:wladek
  • Lokalizacja:zabki
Offline

Napisano 24.03.2011 07:31

Jestem totalnym amatorem ale wiem że plugin działa tylko muza nie puszcza się.


Oto jak wygląda mój roundsound.ini

; CT Sounds
"sound/misc/1.mp3" "CT"
"sound/misc/3.mp3" "CT"
"sound/misc/5.mp3" "CT"
"sound/misc/7.mp3" "CT"
"sound/misc/9.mp3" "CT"





; T Sounds
"sound/misc/2.mp3" "T"
"sound/misc/4.mp3" "T"
"sound/misc/6.mp3" "T"
"sound/misc/8.mp3" "T"
"sound/misc/10.mp3" "T"

Jeżeli coś nie tak to napisz)
PS.Muza pobiera się z innego kompa testowałem

Użytkownik bania-pl edytował ten post 24.03.2011 07:35

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych