Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[PILNE] Zasypało logami.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 23.03.2011 16:15

Witam.
Ostatnio jakoś zasypało mnie logami..
Nie wiem co się dzieje. Ale po około 15 sekundach po wejściu na serwer następuje crash i nic się już nie da zrobić..
Nie będę podawał wszystkiego bo to zajmuje 1mb. Po dopisaniu debuga:
L 03/23/2011 - 16:08:50: Invalid cellvector handle provided (66:0:0)
L 03/23/2011 - 16:08:50: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "zombie_plague_advance_v1-6-1.amxx")
L 03/23/2011 - 16:08:50: [AMXX] Run time error 10: native error (native "ArrayGetString")
L 03/23/2011 - 16:08:50: [AMXX] [0] zombie_plague_advance_v1-6-1_88269.sma::lighting_effects (line 9580)


POMOŻECIE?

Załączone pliki


Użytkownik WazzaP edytował ten post 23.03.2011 16:16

  • +
  • -
  • 0

#2 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7174
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 23.03.2011 16:46

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
AMX Mod X -> Problemy
do
AMX Mod X -> Problemy z pluginami


#3 WazzaP

    Super Hero

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 23.03.2011 18:42

Pomożecie? ;]
WAŻNE !
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych