Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

nie dziala M_Antirusher_2.6_alfa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 konri100

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Imię:konrad
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 20.03.2011 19:43

Plugin dobrze skonfigurowałem ale nie działa, logi:

L 03/20/2011 - 19:37:01: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 03/20/2011 - 19:37:01: [M_Antirusher_2.6_alfa.amxx] <<Uruchomiono M_Antirusher 2.5d>>
L 03/20/2011 - 19:37:02: [amxbans_core.amxx] Login: "konrados<27><VALVE_ID_LOOPBACK><>" became an admin (account "konrados") (access "abcdefghijklmnopqrstu") (address "loopback")
L 03/20/2011 - 19:37:02: [amxbans_core.amxx] Login: "konrados<27><VALVE_ID_LOOPBACK><>" became an admin (account "konrados") (access "abcdefghijklmnopqrstu") (address "loopback")

po wpisaniu /antirusher_menu nic sie nie dzieje
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych