Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Kilka Pytań Odnośnie Paska Ładowania


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lunatic

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 19.03.2011 13:04

Witam.
Mam dwa pytania odnośnie paska ładowania w cs.
1. Gdzie umieścić przejście do innej funkcji, jeżeli pasek cały się załadował?
2. Jak można zrobić, że jak ktoś zada obrażenia to pasek znika?

Wzorowałem się na artykule z Pasek ładowania

public set_bartime(id, czas, startprogress=0)
{
        message_begin((id)?MSG_ONE:MSG_ALL, get_user_msgid("BarTime2"), _, id)
        write_short(czas);
        write_short(startprogress);
        message_end();   

} 



Proszę o w miarę szybką pomoc.

Użytkownik Lunatic edytował ten post 19.03.2011 13:04

  • +
  • -
  • 0

#2 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 26.03.2011 22:57

1.Tworzysz taska przy tworzeniu paska ustawionego na tyle samo czasu co ustawiłeś pasek progresu.
2.Podczas zadawania obrażeń ustawiasz pasek z progressem 100 + niszczysz task'a w który tworzyłeś przy tworzeniu paska.
  • +
  • -
  • 0

#3 Lunatic

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 02.04.2011 09:20

A jak niszczyć task?
  • +
  • -
  • 0

#4 dram

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:277
  • Lokalizacja:xxxx
Offline

Napisano 02.04.2011 09:38

remove_task(id)
  • +
  • -
  • 0
Co oferuje?

Pisanie pluginów amxx/modow itd
Skryptow php

Kontakt na PW LUB GG




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych