Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z roundsoundami


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Janek Maćkowiak

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 18.03.2011 19:40

Witam was !
Otóż mam problem z pluginem end_roundsound, wszystko jest poprawnie wgrane, oto roundsound.ini:
; CT Sounds
"sound\fragstar\ctwinnar1.mp3" "CT"
"sound\fragstar\ctwinnar2.mp3" "CT"
"sound\fragstar\ctwinnar3.mp3" "CT"
"sound\fragstar\ctwinnar4.mp3" "CT"
"sound\fragstar\ctwinnar5.mp3" "CT"
"sound\fragstar\ctwinnar6.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound\fragstar\twinnar1.mp3" "T"
"sound\fragstar\twinnar2.mp3" "T"
"sound\fragstar\twinnar3.mp3" "T"
"sound\fragstar\twinnar4.mp3" "T"
"sound\fragstar\twinnar5.mp3" "T"
"sound\fragstar\twinnar6.mp3" "T"

Nie ma żadnych kropek, przecinków itp.
Mam fastdownload tam też wgrałem poprawnie muzykę. Muzyka jest oczywiście w formacie mp3 pasującym do serwera (w jakości jak i w długości). Są też one poprawnie wgrane do folderu cstrike/sounds i poprawnie zapisane adresy plików
w roundsound.ini. Wszystko super lecz po wbiciu na serwer wyświetla się w konsoli:

Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\twinnar1.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\twinnar2.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\twinnar3.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\twinnar4.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\twinnar5.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\twinnar6.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\winnar1.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\winnar2.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\winnar3.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\winnar4.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\winnar5.mp3
Invalid file type...skipping download of sound\ragstar\winnar6.mp3
Error: server failed to transmit file 'sound/sound/misc/bomba.wav

Dodam też logi, w nich również jest okej:

L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx] Loading File: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 6 CTs Sounds ]
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\ctwinnar1.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\ctwinnar2.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\ctwinnar3.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\ctwinnar4.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\ctwinnar5.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\ctwinnar6.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 6 Ts Sounds ]
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\twinnar1.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\twinnar2.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\twinnar3.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\twinnar4.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\twinnar5.mp3
L 03/18/2011 - 19:35:04: [alt_end_round_sounds.amxx]    - sound\fragstar\twinnar6.mp3

Tak to wygląda, też jest z tą bombą problem, choć ci co już mają ją pobraną (wcześniej) to działa.
Bardzo proszę o pomoc, chce aby serw był bardzo fajny, sprawdziłem wiele for na temat tego i nic.
Z góry Dzięki :D

P.S Nie pisać mi że mam zmienić plugin na sound_mp3.amxx bo to jak dla mnie gówn**.

Użytkownik Janek Maćkowiak edytował ten post 18.03.2011 19:58

  • +
  • -
  • 0

#2 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 18.03.2011 20:35

Nie działa Ci roundsound? - AMXX.pl: Support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych