Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z klasami


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Grzechu940

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Grzegorz
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 17.03.2011 18:51

Siemka mam wgrane AMX 1.8.1 i dbmod_5.9l. Chciałem się troszkę pobawić i dodać swoje klasy oraz umieścić do nich umiejętności. Wszsytko robiłem według poradników, ale przy wejściu na serwer nowe klasy nie działają. Proszę o pomoc. Może ktoś looknie i zobaczy co mam nie tak (na razie jestem jeszcze zielony, to mój 1 diablo)

PS. Umiejętności każdej klasie będę dopiero dodawal.

link do sma http://rapidshare.co...37052/klasy.txt

oraz załącznik, jedno i to sami

Załączone pliki

  • Załączony plik  klasy.txt   225,46 KB  24 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych