Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie pokazuje huda


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 LucKy_skiLL

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 160
Profesjonalista

  • Postów:1301
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 17.03.2011 17:32

Mam expmoda na serwerze wszystko kompiluje sie bez błędów lecz nie pokazuje HUDa

public ShowHud(id)
{
new text[512]
format(text,511,"Exp: %i Level: %i/20 Klasa: %s", iExp[id], iLvl[id], CLASSES[iClass[id]])
message_begin(MSG_ONE,get_user_msgid("StatusText"),{0,0,0}, id)
write_byte(0)
write_string(text)
message_end()
}



Całe .sma w załaczniku

Dodano 17 marzec 2011 - 20:07:
Odświeżam

Załączone pliki


Użytkownik LucKy_skiLL edytował ten post 17.03.2011 17:32

  • +
  • -
  • 0

Oglądasz seriale typu: The Flash, Arrow, Daredevil, The Walking Dead? Jeśli tak, to zapraszam na mój kanał YouTube





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych