Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DiabloMod BLEDY!!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 17.03.2011 16:38

Czesc. Mam problem z moim diablmodem tzn. wywala bledy. Korzystalem z poradnikow, zeby XXX zamienic na XXX i nic ; /.

[AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_frags")
L 03/17/2011 - 08:22:13: [AMXX] [0] diablomod.sma::UTIL_Kill (line 10871)
L 03/17/2011 - 08:22:13: [AMXX] [1] diablomod.sma::change_health (line 10854)
L 03/17/2011 - 08:22:13: [AMXX] [2] diablomod.sma::Explode_Origin (line 2892)
L 03/17/2011 - 08:22:13: [AMXX] [3] diablomod.sma::pfn_touch (line 2822)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [FUN] Invalid player 5
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablomod.amxx")
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_frags")
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [0] diablomod.sma::UTIL_Kill (line 10871)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [1] diablomod.sma::change_health (line 10854)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [2] diablomod.sma::Explode_Origin (line 2892)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [3] diablomod.sma::pfn_touch (line 2822)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [FUN] Invalid player 5
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablomod.amxx")
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_frags")
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [0] diablomod.sma::UTIL_Kill (line 10871)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [1] diablomod.sma::change_health (line 10854)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [2] diablomod.sma::Explode_Origin (line 2892)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [3] diablomod.sma::pfn_touch (line 2822)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [FUN] Invalid player 5
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablomod.amxx")
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_frags")
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [0] diablomod.sma::UTIL_Kill (line 10871)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [1] diablomod.sma::change_health (line 10854)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [2] diablomod.sma::Explode_Origin (line 2892)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [3] diablomod.sma::pfn_touch (line 2822)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [FUN] Invalid player 5
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablomod.amxx")
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_frags")
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [0] diablomod.sma::UTIL_Kill (line 10871)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [1] diablomod.sma::change_health (line 10854)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [2] diablomod.sma::Explode_Origin (line 2892)
L 03/17/2011 - 08:22:14: [AMXX] [3] diablomod.sma::pfn_touch (line 2822)
L 03/17/2011 - 13:01:36: Start of error session.
L 03/17/2011 - 13:01:36: Info (map "aim_crazyjump3") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110317.log")
L 03/17/2011 - 13:01:36: [ENGINE] Invalid entity 96
L 03/17/2011 - 13:01:36: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "diablomod.amxx")
L 03/17/2011 - 13:01:36: [AMXX] Run time error 10: native error (native "entity_get_string")


I tak do maxspeeda zrobiłem tak jak tutaj, ale nadal nic

public client_PreThink ( id )
{


Zamień na :

if(!is_user_alive(id)||is_user_bot(id)) return PLUGIN_CONTINUE

A to zamienilem na blad z set_user_frags

if((fm_get_user_button(id) & IN_USE)) change_health(id,-10,0,"")


Zamień na :


if((fm_get_user_button(id) & IN_USE)) change_health(id,-10,id,"")
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych