Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo Mod brak expa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dezeret

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:40
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.03.2011 14:48

Witam jakos dziwnie mam exp ustawiony bo nalicza dopiero od 4 osob powie mi ktos ktora to jest linijka dam ++
  • +
  • -
  • 0

#2 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 17.03.2011 15:09

Pokaż całe:
public Give_Xp(id,amount)

  • +
  • -
  • 0

#3 Dezeret

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:40
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.03.2011 15:51

public Give_Xp(id,amount)

{

        new Players[32], zablokuj;

        get_players(Players, zablokuj, "ch");

        if(zablokuj < 4 && amount < 200) return PLUGIN_CONTINUE;

        if(player_class_lvl[id][player_class[id]]==player_lvl[id])

        {

		if(player_xp[id]+amount!=0 && get_playersnum()>1){

			player_xp[id]+=amount

			if (player_xp[id] > LevelXP[player_lvl[id]])

			{

				player_lvl[id]+=1

				player_point[id]+=2

				set_hudmessage(60, 200, 25, -1.0, 0.25, 0, 1.0, 2.0, 0.1, 0.2, 2)

				show_hudmessage(id, "Awansowales do poziomu %i", player_lvl[id])

				new name[32]

				get_user_name(id, name, 31)

				ColorChat(0, TEAM_COLOR, "%s^x01 awansowal na^x03 %i^x01 level (^x04%s^x01)", name, player_lvl[id], Race[player_class[id]])

				savexpcom(id)

				player_class_lvl[id][player_class[id]]=player_lvl[id]

			}

			

			if (player_xp[id] < LevelXP[player_lvl[id]-1])

			{

				player_lvl[id]-=1

				player_point[id]-=2

				set_hudmessage(60, 200, 25, -1.0, 0.25, 0, 1.0, 2.0, 0.1, 0.2, 2)

				show_hudmessage(id, "Spadles do poziomu %i", player_lvl[id]) 

				savexpcom(id)

				player_class_lvl[id][player_class[id]]=player_lvl[id]

			}

			write_hud(id)

		}

	}

	return PLUGIN_CONTINUE;

}

  • +
  • -
  • 0

#4 vaverix

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 29
Życzliwy

  • Postów:29
  • GG:
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 17.03.2011 15:56

Linijka 4 i 5 :
        get_players(Players, zablokuj, "ch");
        if(zablokuj < 4 && amount < 200) return PLUGIN_CONTINUE;

Jeśli nie chcesz blokady w ogóle, to wywal to, a jak chcesz od określonej ilości graczy, to zmień tą czwórkę na liczbę graczy jaką preferujesz.

Użytkownik V@verix edytował ten post 17.03.2011 15:57

  • +
  • -
  • 1

#5 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 17.03.2011 16:33

Linijka 4 i 5 :

        get_players(Players, zablokuj, "ch");
        if(zablokuj < 4 && amount < 200) return PLUGIN_CONTINUE;

Jeśli nie chcesz blokady w ogóle[...]

Możesz też dać tam po prostu 0 :)
  • +
  • -
  • 1

#6 Dezeret

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:40
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.03.2011 21:56

dobra mozna zamknac
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych