Mam server War3FT, zrobiony na tradycyjnym modzie 3.0, z lekk膮 przer贸bk膮, do艣膰 hardym expem, zapisywaniem na nick, dla NS i wszystkie inne sprawy...
Server jest na jednej z najwi臋kszych sieci CS w Polsce Cs-Gubin.PL - Forum Counter-Strike :: Serwery CS 1.6 :: Serwery CS :: Pluginy AMXX :: Counter Strike , wi臋kszo艣膰 server贸w na tej sieci jest porz膮dnie rozkr臋cona, ludzie zaczynaj膮 ucieka膰 po 23, a niekt贸rzy graj膮 ca艂膮 noc, wi臋kszo艣膰 server贸w jest full od 15 do 20
Jednak ten nieszcz臋sny War3 nie przyci膮ga ludzi... Reklamy - robi艂em ju偶, nawet pozycjonowa艂em troch臋 tagami w google, wystarczy wpisa膰 "new war3ft" i 5-6 na 10 wynik贸w to reklama mojego servera.
Macie jakie艣 rady? Obecnie nie mam odpowiedniego internetu do gry na serverze...
Czy wgranie bot贸w to jest dobry pomys艂?
Czy warto szuka膰 na forach ludzi na admin贸w, kt贸rzy rozkr臋cali by server?
W razie je艣li kto艣 ma dla mnie ciekaw膮 ofert臋 w pomocy rozkr臋cania, oraz do艂膮czenia do tej sporej sieci, to zapraszam na gg 6574581, lub steam Karpaj
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w wi臋kszo艣ci spo艂eczno艣ci internetowych musisz si臋 zarejestrowa膰 aby m贸c odpowiada膰 lub zak艂ada膰 nowe tematy, ale nie b贸j si臋 to jest prosty proces w kt贸rym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Rozkr臋canie servera War3FT
Temat rozp. Karpaj, 16.03.2011 14:25
Brak odpowiedzi do tego tematu
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych

Dodatki SourceMod