Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DiabloModErrory


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Tezer

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • GG:
  • Imię:Ładne
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 16.03.2011 09:33

Witajcie

mam pewien problem i mam nadzieje ze znajda się osoby chętne mi pomóc, iż gdy komplikowałem plik .sma w AMX Mod X - Half-Life Scripting for Pros! to wyskakują mi 4 errory i nie wiem gdzie tkwi problem

to te errory:

Your plugin failed to compile! Read the errors below:
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

/tmp/textMBEK8I.sma(860) : error 017: undefined symbol "player_xp_old"
/tmp/textMBEK8I.sma(860) : warning 215: expression has no effect
/tmp/textMBEK8I.sma(860) : error 001: expected token: ";", but found "]"
/tmp/textMBEK8I.sma(860) : error 029: invalid expression, assumed zero
/tmp/textMBEK8I.sma(860) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.
4 Errors.

jeżeli to was w czymś nakieruje to tworzyłem nowa klasę ale kilka razy spr czy dobrze wszyto zrobiłem i się zgadzało z poradnikiem

załączam plik .sma

za pomoc +

Dodano 17 marzec 2011 - 14:48:
dobra dowierzam i zmieniam z lekka temat

wie ktoś dlaczego na nowej klasie XP nie nabija a stare klasy maja normalnie ??

Dodano 19 marzec 2011 - 11:23:
do zamknięcia
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych