Automatyczne pobieranie sxe z serwera.
Szakal
09.12.2008
Auto Sxe
Opis:
Dzięki temu pluginowi z serwera automatycznie pobiera nam się sxe czyli nie trzeba wyświetlać info żeby gracz sobie ściągną sxe, tylko mu się automatycznie pobiera przy wejściu na serwer.
Instrukcja:
Plik auto_sxe_dld.amxx wrzucamy do cstrike/addons/amxmodx/plugins
Edytujemy plugins.ini i dopisujemy na końcu: auto_sxe_dld.amxx
Plik auto_sxe_dld.sma wrzucamy do cstike/addons/amxmodx/scripting
Edycja pobierania:
Aby zmienić link, skąd ma się pobierać sxe, wystarczy edytować tą linijke w pliku .sma:
show_motd(id,"http://ftp.cgv.se/sxe/sXeInjectedClient4.6Fix1.0.rar","title");czyli
show_motd(id,"Twój Link","title");
Attached Files
MafiaDL
10.12.2008
coraz mniej serwerów ma teraz sxe
ale plugin bbaardzo przydatny
p.s Dobrze ci idzie szukanie pluginów ktorych nie ma jeszcze

p.s Dobrze ci idzie szukanie pluginów ktorych nie ma jeszcze

Trecco
17.12.2008
no właśnie, gdzie. a jest coś takiego ze uruchamia nam się automatycznie przy uruchomieniu gry?
Gość__* 17.12.2008
Nie.no właśnie, gdzie. a jest coś takiego ze uruchamia nam się automatycznie przy uruchomieniu gry?
endriuk12
14.02.2009
Witam. Wrzuciłem sXe na serwer i teraz chce ten auto sxe wgrac
na serwa wgrałem Windows Serwer 6.0.2.4.
Czy ktoś mi da poprawny link do tego co trzeba wpisac tam zeby pobierało graczom automatycznie sXe
A jak ktoś ściągnie 1 raz ten sXe to jak bd 2 raz wchodził na serwa to już nie bd musiał??
na serwa wgrałem Windows Serwer 6.0.2.4.
Czy ktoś mi da poprawny link do tego co trzeba wpisac tam zeby pobierało graczom automatycznie sXe
A jak ktoś ściągnie 1 raz ten sXe to jak bd 2 raz wchodził na serwa to już nie bd musiał??
Gość__* 15.02.2009
Daj:
show_motd(id,"http://sxe.sandgren.biz/sXeInjectedClient7.4.rar","title");
endriuk12
15.02.2009
Szkoda że to nie mój temat
Dałbym ci pomógł
Dzięki
A czy to przy wchodzeniu na serwer pobiera?? Czy trzeba coś wpisać żeby pobierało?
[ Dodano: 15-02-2009, 13:49 ]
Wgrałem to na serwer. Wrzuciłem link od kur3k i nie działa. Do grania potrzebny jest sXe ciągle wywala i tak pisze;/ Pomocy!!

A czy to przy wchodzeniu na serwer pobiera?? Czy trzeba coś wpisać żeby pobierało?
[ Dodano: 15-02-2009, 13:49 ]
Wgrałem to na serwer. Wrzuciłem link od kur3k i nie działa. Do grania potrzebny jest sXe ciągle wywala i tak pisze;/ Pomocy!!
Divic
24.04.2011
a do czego to w ogóle służy? to SXE oczywiscie
Edited by Divic, 24.04.2011 00:10.
Edited by Divic, 24.04.2011 00:10.
DarkGL
24.04.2011
jest to antycheat to nie miejsce na zadawanie takich pytan masz odpowiednie dzialy na forum