Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

COD - crash serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.03.2011 22:18

Witam... Oto log:

L 03/12/2011 - 20:29:48: Start of error session.
L 03/12/2011 - 20:29:48: Info (map "de_aztec") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110312.log")
L 03/12/2011 - 20:29:48: [FAKEMETA] Undefined pev index: 255
L 03/12/2011 - 20:29:48: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 03/12/2011 - 20:29:48: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_pev")
L 03/12/2011 - 20:29:48: [AMXX]    [0] QTM_CodMod_92475.sma::MessageHealth (line 435)
L 03/12/2011 - 20:33:05: [FAKEMETA] Undefined pev index: 255
L 03/12/2011 - 20:33:05: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 03/12/2011 - 20:33:05: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_pev")
L 03/12/2011 - 20:33:05: [AMXX]    [0] QTM_CodMod_92475.sma::MessageHealth (line 435)
L 03/12/2011 - 21:01:15: Start of error session.
L 03/12/2011 - 21:01:15: Info (map "de_westwood") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110312.log")
L 03/12/2011 - 21:01:15: [FAKEMETA] Undefined pev index: 255
L 03/12/2011 - 21:01:15: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "set_pev") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 21:01:15: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/12/2011 - 21:06:31: [FAKEMETA] Undefined pev index: 255
L 03/12/2011 - 21:06:31: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "set_pev") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 21:06:31: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/12/2011 - 22:13:00: Start of error session.
L 03/12/2011 - 22:13:00: Info (map "de_aztec") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110312.log")
L 03/12/2011 - 22:13:00: [FAKEMETA] Undefined pev index: 255
L 03/12/2011 - 22:13:00: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "set_pev") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 22:13:00: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/12/2011 - 22:16:53: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 22:16:53: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/12/2011 - 22:16:54: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 22:16:54: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/12/2011 - 22:16:54: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 22:16:54: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/12/2011 - 22:16:54: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 22:16:54: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/12/2011 - 22:16:55: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 22:16:55: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/12/2011 - 22:16:55: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 22:16:55: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/12/2011 - 22:16:55: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 22:16:55: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/12/2011 - 22:16:56: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 03/12/2011 - 22:16:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Sma w załączniku: Załączony plik  QTM_CodMod.sma   44,98 KB  24 Ilość pobrań
  QTM_CodMod.amxx

Co powoduje crashe serwera? Proszę o szybką pomoc...
  • +
  • -
  • 0

#2 Criss

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:106
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Włodawa
Offline

Napisano 13.03.2011 12:25

Masz.

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#3 A może sma?

    Godlike

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 13.03.2011 13:16

Yyy... Coś zmieniłeś w Sma? Bo ja widzę w tej linii (435) to samo co w pluginie dodanym w 1. poście... Nawet rozmiar pliku (bajty) się zgadza... Chyba nie to Sma wrzuciłeś...

Użytkownik kisiel96 edytował ten post 13.03.2011 13:38

  • +
  • -
  • 0

#4 Criss

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:106
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Włodawa
Offline

Napisano 13.03.2011 13:18

Kiedy komplikowałem to było bez żadnych błędów, sprawdziłem to od razu nic nie zmieniałem. Jeżeli nadal problem jest to zobaczę dokładnie.

Użytkownik Criss edytował ten post 13.03.2011 13:20

  • +
  • -
  • 0

#5 A może sma?

    Godlike

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 13.03.2011 13:39

Oraz mam jeszcze jeden problem...:
Log: Załączony plik  error_20110313.txt   550,11 KB  24 Ilość pobrań

Pluginy:
Załączony plik  parachute.sma   5,21 KB  13 Ilość pobrań
  parachute.amxx
Załączony plik  codclass_saper.sma   3,09 KB  14 Ilość pobrań
  codclass_saper.amxx
Załączony plik  codperk_notatkisapera.sma   2,96 KB  18 Ilość pobrań
  codperk_notatkisapera.amxx
Dopisanie debug w plugins.ini nie pomaga...
  • +
  • -
  • 0

#6 Criss

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:106
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Włodawa
Offline

Napisano 13.03.2011 13:56

plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 03/13/2011 - 10:47:16:

Plugin/y są źle nazwane. Coś w tym stylu.

PS: Zainstaluj na nowo spadochron.

Tu cvary do niego + Plugin.

sv_parachute "1" - 0: wyłączony - 1: włączony
parachute_fallspeed "100" - szybkosc lotu

Załączone pliki


Użytkownik Criss edytował ten post 13.03.2011 14:02

  • +
  • -
  • 0

#7 A może sma?

    Godlike

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 14.03.2011 17:14

Crashe serwera dalej występują... Log niżej
Załączony plik  error_20110314.txt   131,75 KB  24 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#8 Criss

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:106
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Włodawa
Offline

Napisano 14.03.2011 17:26

Z spadochronem jest źle. Odblokuj wszystkie modły w modules.ini

Użytkownik Criss edytował ten post 14.03.2011 17:28

  • +
  • -
  • 0

#9 A może sma?

    Godlike

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.03.2011 14:33

#include <amxmodx>
#include <fakemeta>
#include <engine>
Są wszystkie odblokowane...:
fun
engine
fakemeta
geoip
sockets
regex
nvault
cstrike
csx
hamsandwich
MySQL
  • +
  • -
  • 0

#10 Criss

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:106
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Włodawa
Offline

Napisano 15.03.2011 14:51

Dawałem Ci wcześniej nowy cod (SMA,AMXX)

Otwórz SMA Coda i dopisz:

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <fun>
#include <cstrike>
#include <fakemeta>
#include <engine>
#include <hamsandwich>
#include <nvault>

A jeżeli to nie zadziała to daj to:

#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <cstrike>
#include <fakemeta>
#include <hamsandwich>
#include <nvault>

Jak nie zadziała będę kombinował.

Użytkownik Criss edytował ten post 15.03.2011 14:53

  • +
  • -
  • 0

#11 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 15.03.2011 14:56

A po co Ty moduły chcesz zmieniać w sma? To żart?
  • +
  • -
  • 0

#12 Criss

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:106
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Jakub
  • Lokalizacja:Włodawa
Offline

Napisano 15.03.2011 15:05

Czytaj moją sygnaturę. Chcę zmienić bo pokazał mi tylko 3 moduły a te które są w nowym codzie, może to pomoże mu.
  • +
  • -
  • 0

#13 Skull3D

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 102
Zaawansowany

  • Postów:651
  • Imię:Andrzej
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 15.03.2011 16:26

A może nie masz modelu wgranego spadochronu i to powoduje bląd?
I dopisz debug do kazdego pluginu




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych