Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z odczytywaniem steamid


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 ussama

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:94
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 12.03.2011 13:28

Mam pewien problem z serwerem, po tym jak zmieni sie mapa serwer przestaje odczytywac steamid od graczy, ktorzy przed zmiana byli na serwerze i wyswietla jedynie "STEAM_0:1:0" oto przyklad:

name userid uniqueid frag time ping loss adr
# 1  "Frang" 53 STEAM_0:1:0   3 13:23    9    0 172.16.8.12:43486
# 2 "MOCNY FULL" 72 STEAM_ID_LAN   1 01:11   44    0 83.26.223.36:23892
# 5 "Bartek" 61 STEAM_ID_LAN   0 05:30   49    0 178.73.49.190:13772
# 6 "lincoln" 56 STEAM_0:0:30943193   3 10:02   47    0 83.26.238.214:27005
# 7 "KapitanekBombek" 71 STEAM_0:0:1882981   0 01:17   64    0 83.19.139.100:27005
# 8    "O,7" 67 STEAM_ID_LAN   0 03:14   30    0 85.202.146.17:27005
#14  "$zymi" 43 STEAM_ID_LAN   3 18:39   21    0 172.16.6.14:27005

Przy okazji widac ze osoby ktore polaczyly sie w trakcie dzialania mapy maja poprawny steamid. Bo by wlasnie odczytalo poprawnie potrzeba wykonac reconnect i juz jest wszystko ok.

Currently loaded plugins:
      description      stat pend  file              vers      src   load  unlod
 [ 1] dproto_EF        RUN   -    dproto_i386.so    v0.9.87   ini   Start Never
 [ 2] AMX Mod X        RUN   -    amxmodx_mm_i386.  v1.8.1.3  ini   Start ANY  
 [ 3] MySQL            RUN   -    mysql_amxx_i386.  v1.8.1.3  pl2   ANY   ANY  
 [ 4] SQLite           RUN   -    sqlite_amxx_i386  v1.8.1.3  pl2   ANY   ANY  
 [ 5] Fun              RUN   -    fun_amxx_i386.so  v1.8.1.3  pl2   ANY   ANY  
 [ 6] Engine           RUN   -    engine_amxx_i386  v1.8.1.3  pl2   ANY   ANY  
 [ 7] FakeMeta         RUN   -    fakemeta_amxx_i3  v1.8.1.3  pl2   ANY   ANY  
 [ 8] CStrike          RUN   -    cstrike_amxx_i38  v1.8.1.3  pl2   ANY   ANY  
 [ 9] CSX              RUN   -    csx_amxx_i386.so  v1.8.1.3  pl2   ANY   ANY  
 [10] Ham Sandwich     RUN   -    hamsandwich_amxx  v1.8.1.3  pl2   ANY   ANY  
 [11] NetDB            RUN   -    netdb_amxx_i386.  v1.1      pl2   ANY   ANY

Config dproto jest nieruszony w ogóle poprostu sa standardowe ustawienia w nim zawarte.

version :  48/1.1.2.6/Stdio 4883 insecure  (10)

Wie ktos w czym moze byc problem?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych