Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Moje SMA

CoD Nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 BoB0_

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:365
  • GG:
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 08.03.2011 19:34

Witam.

Ze wzgledu na to ze hosting powiedzial ze w moim codzie sa błędzy dlatego umieszczam go tutaj żebyście go może sprawdzili. Ale podkreślam że to jest nowy i klasy mam w osobnym pluginie jakbyście chcieli klasy to napiszcie. Pisze dlatego, poniewaz serwer crashuje mi sie z błędem:

./hlds_run: line 321: 15779 Naruszenie ochrony pamięci $HL_CMD
WARNING: msg overflowed for SNAJPER11
SZ_GetSpace: overflow on Client Datagram
L 03/08/2011 - 18:51:50: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::CurWeapon (line 821)
L 03/08/2011 - 18:51:50: [AMXX] Run time error 3: stack error 
L 03/08/2011 - 18:51:50: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
Reason: Client sent 'drop'


Od razu mowie ze mam wgrane hlshield dproto oraz binarki. Za kazda pomoc dziekuje.

Załączone pliki


Użytkownik BoB0_ edytował ten post 08.03.2011 19:36

  • +
  • -
  • 0

#2 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 08.03.2011 19:45

błąd nie musi być aktualnie w tym pluginie, możesz mieć za dużo pluginów na serwerze, oraz wiele wiele innych powodów.

postaraj się wyłączyć zbędne pluginy, oraz jeśli korzystasz z metamod 1.19 spróbuj wgrać metamod 1.19 -p
  • +
  • -
  • 0

#3 BoB0_

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:365
  • GG:
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 08.03.2011 19:49

Jest wgrane metamod-p.

A jesli chodzi o pluginy to w zalacznikach daje moje plugins.ini oraz plugins_codmod.ini

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych