Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

CS 1.6 EPIC FAIL!!!! Chat niedzialaNiewidze co pisze ja, i inni gracze


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Soulbane

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:146
  • Imię:x
  • Lokalizacja:x
Offline

Napisano 07.03.2011 19:58

Aaaaaaaa ratujcie :X

Niewidze tego co pisza inni na chacie... ROBILEM REINSTAL GRY (20 razy robiony), PATCHE (KAZDE), KOMENDY (ALL) NIEPOMAGAJĄ :X Po 4 latach mi sie zrobilo cos takiego! WTF Ogarniacie to? Bo ja nie :X
Ratunku :(

Użytkownik Soulbane edytował ten post 07.03.2011 20:00

  • +
  • -
  • 0

#2 szauma

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:56
  • Lokalizacja:Grudziądz
Offline

Napisano 07.03.2011 20:32

Witam, wpisz to w konsoli może pomoże :D

hud_saytext 1
  • +
  • -
  • 0

#3 Soulbane

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:146
  • Imię:x
  • Lokalizacja:x
Offline

Napisano 07.03.2011 20:40

Robiłem... Nie dziala
  • +
  • -
  • 0

#4 ;((

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 347
Wszechpomocny

  • Postów:1157
  • Lokalizacja:Aha
Offline

Napisano 07.03.2011 20:42

A patch v23 wgrywałeś też ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Soulbane

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:146
  • Imię:x
  • Lokalizacja:x
Offline

Napisano 08.03.2011 16:16

Tak... 6 razy :)
Reinstal (przez zainstalowaniem usunolem all pliki CS) też nie pomaga.
Komendy też nic...
WODA Z MÓZGU :(
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych