Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

nVault.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 GoldeN

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 06.03.2011 19:02

Witam. Mam plugin, w którym mam zapis trzech zmiennych do nVault. Z tego pluginu na te trzy zmienne mam wyprowadzone natywy i w innym pluginie robię na nich operacje, a w tym głównym robię tylko zapis (bo w głównym mam klasy a tak to mi się buguje wczytywanie) i mam taki problem, gdy wybiore klasę, to nie wczytuje mi się za pierwszym razem, tylko dopiero jak drugi raz wybiorę tą samą klasę to mi się dopiero wczytuje, dlaczego?

#2 Whisper

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:80
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 06.03.2011 19:10

Dobrze by było gdybyś dał .sma lub kawałek kodu.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika


#3 GoldeN

    Wszechmogący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:676
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:DG
Offline

Napisano 06.03.2011 19:49

Już sobie poradziłem, można zamknąć.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych