Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z pluginem (chyba) ... dziwna sprawa ;o


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pan Seler

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:38
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Wysoka Głogowska
Offline

Napisano 03.03.2011 16:24

Witam, Jeżeli to nie ten dział to proszę o przeniesienie bo nie wiem o co dokładnie z tym chodzi i czy to plugin...

Otóż mam taki problem... Otóż na serwerze było wszystko git do pewnego czasu, teraz jest taki myk że niektórych graczy wykopuje z serwera i wyłącza im się CS, co może być tego przyczyną... ?
Dodam że mam wgrany BF2 Mod, może to od tego? :blink: proszę o szybką pomoc :'(
  • +
  • -
  • 0

#2 rS.

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:608
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 03.03.2011 16:28

Ten problem wystąpił "po instalacji" np pewnego pluginu? czy tak nagle się zrobiło
  • +
  • -
  • 0

- Pisanie pluginów: http://amxx.pl/topic...napisac-plugin/

- Backlinks, podstawy i pozycjonowanie SEO: http://amxx.pl/topic...cjonowanie-seo/


#3 Pan Seler

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:38
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Wysoka Głogowska
Offline

Napisano 03.03.2011 16:31

no właśnie nagle... nic nie instalowałem, myślałem że może scrashowało serwer i jest jakiś błąd, więc odpaliłem serwa ponownie z panelu administracyjnego na stronie... i nadal nic, część graczy nadal wyrzuca... :/
  • +
  • -
  • 0

#4 rS.

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:608
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 03.03.2011 16:34

Albo pluginy źle ze sobą współpracują albo źle wgrany jest amxmodx.

Nie chce wprowadzać Cie w błąd ponieważ to nie moja dziedzina.
  • +
  • -
  • 0

- Pisanie pluginów: http://amxx.pl/topic...napisac-plugin/

- Backlinks, podstawy i pozycjonowanie SEO: http://amxx.pl/topic...cjonowanie-seo/


#5 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 03.03.2011 17:42

Pokaż konsole i logi... ;)

Użytkownik Lukasz5 edytował ten post 03.03.2011 17:42

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych