Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Admin logs-prosta pomoc ;D


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 jogu4

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:86
  • Lokalizacja:Mława
Offline

Napisano 02.03.2011 17:47

Witam moglby mi ktos ustawic cvary do tego pluginu, bo tak mi sie zdaje ze zle ustawilem dlatego mi plugin nie dziala ;P Admin Logs 1.2 - AMXX.pl: Support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#2 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 02.03.2011 18:05

Od źle ustawionych cvarów plugin raczej nie będzie nie działał.

log_steam 3
log_direct 3
log_name0/1
log_name 1
log_amxx 1
log_admin 1
log_zp 1
log_usefile 1

Może tak, ale szukał bym problemu gdzie indziej, a nie cvarach. Wpisz amx_plugins i zobacz czy śmiga plugin.
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#3 jogu4

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:86
  • Lokalizacja:Mława
Offline

Napisano 02.03.2011 18:22

Plugin niby dziala, w config utworzyl sie folder "adminlogs" ale w nim jest tylko taki plik "0301" a w nim:
[19:12:14] Ip[83.18.83.162] SteamID [STEAM_ID_LAN] used command amx_un 6'
I jak macie jakies pomylsy jka to naprawić? ;D
  • +
  • -
  • 0

#4 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 02.03.2011 18:44

Admin o ip 83.18.83.162 (bez steama) użył komendy

amx_un 6

Nie wiem, co chciał przez to osiągnąć, może odbanować?
A jak inne wiadomości? Są ok, tylko ta zła ?

  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#5 jogu4

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:86
  • Lokalizacja:Mława
Offline

Napisano 02.03.2011 19:15

Nie, w caly folderze "adminlogs" jest tylko ten jeden plik a w nim ta jedna linijka. Cos musi byc nie tak bo na serwerze jest z 5 adminow i na pewno uzywali jakies komendy, a pozatym ja sam wpisywalem przerozne komendy i nic sie nie zapisalo... Dodam ze nie ma zadnych logow z tego.
  • +
  • -
  • 0

#6 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 02.03.2011 19:47

Nie wiem, ale na moje log może tworzy się co jakiś czas? Odczekaj trochę.
W amx_plugins pokazane jest że plugin śmiga ?
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#7 jogu4

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:86
  • Lokalizacja:Mława
Offline

Napisano 02.03.2011 19:48

Tak dziala jest napisane running
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych