Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie można się połączyć z serwerem...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 01.03.2011 16:43

Witam.
Kolega ma następujący problem: ma admina na jednym z serwerów... Jednakże nie może się na niego połączyć jako admin ponieważ wyskakuje mu komunikat w konsoli taki: setinfo _pw "hasło"
Info string length exceeded
Jeżeli zmieni nick na inny, wejść na serwer może i jak zmieni nick na normalny to admin mu działa... Niestety tak robić nie może, bo sprawa tyczy się CoD Moda... Czym może to być spowodowane?
  • +
  • -
  • 0

#2 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 01.03.2011 19:17

Musi dodać hasło jakie założone jest na serwer.

setinfo _pw "hasło"


  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#3 A może sma?

    Godlike

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 01.03.2011 20:36

No właśnie po wklepaniu do konsoli tego i próbie połączenia wyskakuje błąd...
  • +
  • -
  • 0

#4 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 01.03.2011 20:38

też tak miałem, mnie pomogło usunięcie config.cfg i usunięcie atrybutu "Tylko do odczytu", lecz nie wiem czy twojemu koledze pomoże.
  • +
  • -
  • 0

#5 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 01.03.2011 20:46

Podaje dobre hasło ?
Zmień hasło w users.ini i niech on ponownie wpisze do config.cfg a przed tym usunie linijkę ze starym hasłem.
Na koniec jak wyżej polecam dać tylko do odczytu :unsure:
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#6 rS.

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:608
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 03.03.2011 13:02

Witaj kisiel96

Zrób tak:
Usuń z configu i userconfigu wszystkie
  • setinfo _pw
Po czym ustaw obdywa configi
  • tylko do odczytu (ppm>atrybuty>tylko do odczytu)

Powinno działać
  • +
  • -
  • 0

- Pisanie pluginów: http://amxx.pl/topic...napisac-plugin/

- Backlinks, podstawy i pozycjonowanie SEO: http://amxx.pl/topic...cjonowanie-seo/





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych