Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

amx 1.8.1 nie dziala


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Vandervill

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:107
  • GG:
Offline

Napisano 04.12.2008 23:00

Witam czemu jak wrzucam amx 1.8.1 na serwer to mi nie działa ;/ :( ??
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 05.12.2008 02:03

jest moze jasnowidz na sali??????????
  • +
  • -
  • 0

#3 Szakal

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 05.12.2008 10:02

Witam czemu jak wrzucam amx 1.8.1 na serwer to mi nie działa ;/ :( ??

Powiedz mi tylko skąd mamy to wiedzieć?? Pokaż logi itp to się zobaczy ;>
  • +
  • -
  • 0

#4 Vandervill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:107
  • GG:
Offline

Napisano 05.12.2008 13:05

no właśnie w logach nic nie ma i nigdzie nie pisze ze jakiś błąd ....
  • +
  • -
  • 0

#5 Szakal

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 05.12.2008 13:24

Pokaż ^^
  • +
  • -
  • 0

#6 Vandervill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:107
  • GG:
Offline

Napisano 05.12.2008 14:46

co mam pokazać??
  • +
  • -
  • 0

#7 Szakal

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 51
Pomocny

  • Postów:274
  • GG:
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 05.12.2008 15:06

Logi omg.....co ty nie przytomny jesteś?
  • +
  • -
  • 0

#8 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 05.12.2008 15:17

Do cstrike [podmiana plików]
klick
  • +
  • -
  • 0

#9 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 05.12.2008 15:24

Witam czemu jak wrzucam amx 1.8.1 na serwer to mi nie działa ;/ :( ??

w jaki sposob to robisz ???
tak jak tu???
  • +
  • -
  • 0

#10 Vandervill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:107
  • GG:
Offline

Napisano 05.12.2008 16:22

robie tak jak tam tylko nie biorę od razu na ftp tylko na dysk dodaje sobie pluginy i wrzucam gotowego na ftp ;/
  • +
  • -
  • 0

#11 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 05.12.2008 16:45

robie tak jak tam tylko nie biorę od razu na ftp tylko na dysk dodaje sobie pluginy i wrzucam gotowego na ftp ;/

lol to masz na pewno blad w pliku liblist.gam.... Wrzuc najlepiej od razu na FTP i bedzie na 100% dzialac...
  • +
  • -
  • 0

#12 Vandervill

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:107
  • GG:
Offline

Napisano 05.12.2008 21:44

już działa temat można zamknąć ;] sam doszedłem do błędu ;]
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych