Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z grafiką na początku gry


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 hmm

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:75
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 25.02.2011 17:16

Witam. Właśnie zainstalowałem najnowsze sterowniki do nvidi i mam taki problem mały w cs ;/ Jak wchodzę na serwer i wyskakuje te 1 okienko np: na zk z logem to wszystko zlewa mi się na lewą stronę, ale to nie koniec... To samo mam jak chcę wybrać postać, że zlewa mi się na lewo wszystko i tak brzydko to wygląda ;/

Czekam na jakieś rozwiązania. Chcę dodać, że jak pierwszy raz odpalałem na początku też miałem taki problem, ale jakoś go ostatnio nie widziałem. Mam rozdzielczość 1680x1050.
  • +
  • -
  • 0

#2 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 25.02.2011 22:58

Zmieniałeś na mniejszą?
  • +
  • -
  • 0

#3 hmm

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:75
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 26.02.2011 07:36

Zmieniałeś na mniejszą?


Próbowałem, ale przy 80% zmianach grafiki cs się wywalał i zaczynałem w kwadracie 800x600.

@Zrobiłem reinstall'a całkowitego i nadal nie działa.

Użytkownik hmm edytował ten post 26.02.2011 08:52

  • +
  • -
  • 0

#4 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 26.02.2011 10:47

wejdz w sterownik nvidii.

wyłącz synchronizację pionową i filtr anizotropowy dla half-life'a
  • +
  • -
  • 0

#5 hmm

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:75
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 26.02.2011 10:55

nie działa nadal ;/
  • +
  • -
  • 0

#6 rS.

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:608
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 03.03.2011 13:09

nie działa nadal ;/


Zrób screena z tym "zlewaniem się"
Jak zatytuowałeś temat "Problem z grafiką na początku gry" na "poczatku gry" czyli co pózniej jest wszystko - OK ?
  • +
  • -
  • 0

- Pisanie pluginów: http://amxx.pl/topic...napisac-plugin/

- Backlinks, podstawy i pozycjonowanie SEO: http://amxx.pl/topic...cjonowanie-seo/





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych