Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Padly pluginy, ktore dzialaly wczoraj :(


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 wxtester

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:asdasd
  • Lokalizacja:asdsad
Offline

Napisano 24.02.2011 14:18

Witam! Mam ogromny problem. Kumpel poprosil mnie bym powgrywal mu na serwer pluginy. Wiec wczoraj mu to porobilem. Dzisiaj chcialem dograc jeszcze mapcycle. Zainstalowalem plugin "mapchooser4.amxx" i ustawilem zeby mapy szly po mapcyclu. Dogralem tez pare map. I dzis odpalam serwer i moje zdziwienie. Żadne pluginy nie dzialaja co wgralem. No to zmienilem mape komenda od rcona i blad w konsoli o braku dzwiekow.

scandir failed:/home/hosting/JUMZ/cstrike16350_3749/cstrike16350/SAVE
scandir failed:/home/hosting/JUMZ/cstrike16350_3749/cstrike16350/./valve/SAVE
scandir failed:/home/hosting/JUMZ/cstrike16350_3749/cstrike16350/./platform/SAVE
Warning: Unable to open sound/misc/unstoppable.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/headhunter2.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/firstblood.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/unreal.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/ludicrouskill.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/ahnung.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/ap_ockerle.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/arschloch.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/camper.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/cherie.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/clint.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/fds.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/gbu.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/hanf.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/helium.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/imgood12.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/kumpel.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/lach.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/mp.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/nixd.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/ring.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/schild.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/tee.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/tuntentruppe.wav for transfer
Warning: Unable to open sound/misc/win.wav for transfer


Zadnego z tych dzwiekow nie mam i chyba nigdy nie mialem. Wczoraj wszystko bylo dobrze i dzialalo a dzis :( Powrzucalem wszystkie pluginy od nowa, powpisywalem to w plikach, napisalem te cvary i nic. Do tego nie dziala mi admin ktory mam na steama. Usunalem plugin do mapcycla. Zajrzalem tez w logach do bledow. Byl blad z jednym pluginem tylko ze wystepowal on jeszcze wtedy gdy wszystko dzialalo ( na wszelki wypadek jego tez wyrzucilem).

W zalaczniku zalaczam pliki : amxx.cfg, plugins.ini, server.cfg, users.ini
Bardzo proszę o szybka pomoc

Załączone pliki

  • Załączony plik  amxx.cfg   4,83 KB  15 Ilość pobrań
  • Załączony plik  plugins.ini   1,71 KB  21 Ilość pobrań
  • Załączony plik  server.cfg   919 bajtów  17 Ilość pobrań
  • Załączony plik  users.ini   2,9 KB  21 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 24.02.2011 15:58

Pokaż jeszcze logi (addons/amxmodx/logs)
Co do admina to masz dwóch w jednej linijce
  • +
  • -
  • 0

#3 wxtester

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:asdasd
  • Lokalizacja:asdsad
Offline

Napisano 24.02.2011 16:10

Co do adminow to dzialo to ( zreszta otworzyles z pewnoscia w notatniku, on nie widzi enterow tylko prostokaty daje, a admy sa w 2 linijkach).

W sumie watek mozna usunac bo na stronce hostingu byla opcja reinstalacji serwa i to wykonalem. Co prawda wszystko co na nim mialem poszlo sie ******** no ale mowi sie trudno. Jeszcze raz powtarzam ze w logach byl tylko jeden blad ktory byl od wczoraj - przedtem nie powodowal nic wiec i teraz by nie zrobil, do tego usunalem ten plugin.
A wiec proszę juz moda o /close
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych