Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z połączeniem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 no name

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 20.02.2011 14:19

Siema, mam pewien problem z łączeniem na serwer. Nie tyczy on wszystkich, ale większość ludzi nie może wejść na serwer. Ładuje się serwer prawie do końca, nagle laguje im i albo wywala CS'a albo muszą go wyłączyć.


Dodatkowo nie czyta mi language, mimo że wgrałem pliczki.
  • +
  • -
  • 0

#2 Drzanas

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 328
Wszechpomocny

  • Postów:1283
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 20.02.2011 16:18

Prawdopodobnie to są ns i nie mają patcha zainstalowanego.
  • +
  • -
  • 0

graphic.png


#3 no name

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 20.02.2011 18:41

Nie...

Ze steama też nie mogą
  • +
  • -
  • 0

#4 Kamilon

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:kamilon
Offline

Napisano 20.02.2011 20:56

Sprawdzałeś logi serwera?
  • +
  • -
  • 0

#5 no name

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 21.02.2011 08:08




L 02/20/2011 - 00:32:50: Start of error session.

L 02/20/2011 - 00:32:50: Info (map "zm_zombie-apocalypse") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110220.log")

L 02/20/2011 - 00:32:50: Couldn't write file "cstrike/addons/amxmodx/configs/cfgban/field.txt"

L 02/20/2011 - 00:32:50: [AMXX] Run time error 10 (plugin "extreme_bancfg2.amxx") (native "write_file") - debug not enabled!

L 02/20/2011 - 00:32:50: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


  • +
  • -
  • 0

#6 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 22.02.2011 14:09

stwórz folder cfgban w folderze configs
  • +
  • -
  • 0

#7 no name

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 02.03.2011 13:05

Mimo tego nie działa. Wyłączałem też ten plugin i dalej...

Problem jednak chyba rozwiązany. Popytałem tych co nie mogą wejść i okazało się, że na żaden zombi nie wejdą. Nie wiem czemu.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych