ExpMod na EasyBlocka
ProMil
27.03.2011
Nie wiem co się dzieję, ale teraz niektóre skille nie działają.
Między innymi chodzi o dodatkowe HP na starcie.
ProMil
27.03.2011
Teraz w ogóle nie ma napisu, że się przetrwało rundę i ciągle nie pokazuje nic o zabiciu.
I pasek z expem ciągle znika.
I pasek z expem ciągle znika.
mierzwi
27.03.2011
Skull3D, hmm... czemu ja nie umiałem zrobić zapisu? bo to proste, wtedy prawie nic nie umiałem, i nie wiem po co od razu wylatujesz z tekstem że nie umiałem zrobić, bo tak szczerze nic nie wiesz co potrafie co nie, więc jak nic nie wiesz - nie odzywaj się, i ciekawa wersja tego mojego moneymoda v3.0, to co zmienisz 10 linijek i version +0.1? licząc tak to dodałeś może z ~~ 300 linijek haha... jak ja do moneymoda active skills v1.2 a dodałem do niego z 10 skilli na byty i z 8 na klawisz więc nie wiem co ty tam dodałeś, pewnie CAŁY INTERNET ;dEmu nie umiał tego zrobić zapisywania.
nie ośmieszaj się tu i nie pisz nic.
Użytkownik funfel edytował ten post 27.03.2011 18:59
Skull3D
27.03.2011
Nie będzie więcej tego.
Czego wylatuje?
Ja też nie umiem za bardzo robić zapisywania.
Emu nie umiał tego zrobić zapisywania.
Czego wylatuje?
Ja też nie umiem za bardzo robić zapisywania.
mierzwi
28.03.2011
boże bo nie wiesz czy nie umiałem czy zepsułem, tam brakuje 1 zmiennej w 1 linijce, może się kapniecie i zmienicie ...
diablix
28.03.2011
Nie
Emu nie umiał tego zrobić zapisywania.
Wystarczy że poprawisz kod.
Ja spróbuje później poprawić.

Co wy wiecie o emu, skoro nie publikował nic może od roku tak samo jak ja, pisać z nim zapewne również nie mieliście przyjemności

mierzwi
28.03.2011
no jak od roku nic nie dałem, a moneymod - haha... pełen bugów ale okey, moda na "przerabianie" ...
ONeH!T
28.03.2011
Nie wiem co się dzieję, ale teraz niektóre skille nie działają.
Wgraj Nowy Silnik.
foch.^
30.03.2011
Testuj
w załaczniku
1. Exp się zapisuję, więc udostępnisz sma?
2. Dałoby rade ustawić exp za headsplash? Ale nie wpisując w plugin tylko, żeby działało to na headsplash wgranym na serwerze?
mierzwi
30.03.2011
2. nie da się dlatego headsplash jest połączony z expem, chyba że dasz nativy

Kapucha112
18.08.2011
ehh jaki jest sens się chwalić że własny plugin jest pełen bugów, ja tego nie rozumiem.
Wywalcie to albo naprawcie i tyle.
To tak samo jakby w normalnym sklepie postawić dziurawe buty, kto by chciał w nim chodzić?
Wywalcie to albo naprawcie i tyle.
To tak samo jakby w normalnym sklepie postawić dziurawe buty, kto by chciał w nim chodzić?
MateuszKuznicki
01.02.2012
Pytanko podrzucisz mi spakowany kompilator zebym mógł to skompilowac bo mój mówi error zgóry thx
dma plusika

Arti13
03.02.2013
Kto mi przekomplikuje zeby nie bylo broni pistoletow karabinow bo chce taki na Hns ganianego leci +
Użytkownik Arti13 edytował ten post 03.02.2013 10:52

Użytkownik Arti13 edytował ten post 03.02.2013 10:52