Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

zwiecha serwa !!!zwiecha serwa !!!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Johny

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:53
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Ciechanów
Offline

Napisano 17.02.2011 20:29

Witam, mam problem otóż Serwer przy zmianie mapy wyłącza się na parę sekund, czasami wogóle. się nie wyłącza i nie wiem co jest.

w logach mam tak:

L 02/16/2011 - 22:12:03: Start of error session.
L 02/16/2011 - 22:12:03: Info (map "awp_map") (file "addons/amxmodx/logs/error_20110216.log")
L 02/16/2011 - 22:12:03: [MySQL] Invalid database handle: 0
L 02/16/2011 - 22:12:03: [AMXX] Run time error 10 (plugin "kampno.amxx") (native "SQL_PrepareQuery") - debug not enabled!
L 02/16/2011 - 22:12:03: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

i też nie wiem dlaczego cały czas się pojawia kampno.amxx i nie wiem czy to wywołuje jakiś błąd ?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych