Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z zombie plague


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 NetekxD

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 15.02.2011 19:44

Witam. Mam problem z Zombie Plague 4.3. Teraz gdy dodaję klasy i nadpisuje plugin (zp_zclasses40.amxx) to po zmianie mapy lub restarcie nadal są te klasy , które były wcześniej. Tak jak by "olewał" to. Jak mogę temu zaradzić?
  • +
  • -
  • 0

#2 WazzaP

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Łęczna
Offline

Napisano 16.02.2011 16:22

Dodajesz klasy w pliku *sma, a potem kompilujesz.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych